Azt akarjuk,
hogy érezd!
Kinyomtattuk!

#02 2019/10/15

Online kedvezménnyel

1850 Ft

Roadster 02


Az utazás folytatódik: megjelent a Roadster 2019-es őszi/téli lapszáma, amely egy színes, szélesvásznú kalandfilm 170 oldalon, egy hatalmas, nyitott ablak a világra, éppen úgy, ahogyan az előző számunk esetében is.

A második utazásunk 24 állomásból áll, az első mindjárt Európa egyik legszebb vidékére, a Dolomitokba repít minket. Helyi túravezetők segítségével felfedezzük Skandinávia azon részeit, amelyek nem kapnak elég figyelmet, és kiderítjük, mi az az erdőfürdés, miért lett a lakóautós utazás az Instagram egyik legnépszerűbb hashtagje. Egészen Olaszországig megyünk, hogy találkozzunk a legendás séffel, Massimo Botturával, de hogy hazai Michelin-csillagos éttermeket se hagyjunk ki, kifaggatjuk a Babel Budapest csapatát a kedvenc téli fogásukról. Beülünk egy Volvo V60 Cross Countryba, egy Mercedes AMG E53-ba és egy Bentley Continentalba, mi több, azt is elmeséljük, milyen vezetni őket. Hannes Becker német fotós elvisz minket a világ hidegebb felére, Kondor Vilmos, krimiíró megírja, mi volt a legfontosabb hely, ahol valahol járt, Tálos Gáborral pedig teára fogunk vadászni Jünnanban és Grúziában.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik.

Ugyanitt megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy az olvasónk vagy. Reméljük, hogy továbbra is velünk tartasz, akár a honlapunkon, akár a magazin lapjain, és azt is, hogy az általunk bemutatott történetek legalább annyira inspirálni fognak téged is, mint bennünket.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, rendeld meg a magazin második számát, kedvező áron, 1790 forintért elérhető itt. 2020-ban is két számmal jelentkezünk, aki időben megrendeli, kedvezményes áron juthat hozzá a 3. és 4. lapszámunkhoz is.

Hogy még teljesebb legyen az élmény, hallgasd olvasás közben a számodra összeállított listánkat.

Megrendelés


Úgy döntöttünk, hogy még közelebb visszük olvasóinkhoz a Roadster élményt, így 2019-től évente két alkalommal a legjobb tartalmaink nyomtatásban is megjelennek.

Válassza ki melyik lapszámokat szeretné megrendelni:
 • 1. lapszám
  1850 Ft
 • 2. lapszám
  1850 Ft
 • 3. lapszám
  1850 Ft
 • További várható lapszámok megjelenése:
 • #3 2020/07/01

Szállítási cím

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom