- Roadster

Azt akarjuk,
hogy érezd!
Kinyomtattuk!

#05 2021/06/02

Rendeld meg online a libri.hu-ról

Megnézem

Roadster 05


Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin!

Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

A koronavírus továbbra is erősen meghatározza, hová és merre utazunk idén, de ez nem gátolhat meg bennünket abban, hogy álmodozzunk és tervezzünk! A „belföld az új külföld” jegyében igyekszünk alternatívát nyújtani a Balaton helyett, és egy jól ismert, de mégis méltánytalanul alábecsült régió, a tokaji borvidék felé vesszük az irányt. Leteszteljük Ausztria egyik legújabb túraútvonalát, az Isel Trailt, Pekinget pedig az a Vizer Rita idézi meg nekünk, aki valószínűleg egyetlen magyarként végezte el a kínai Nemzeti Színművészeti Egyetemet.

Aktuális nyári számunkban saját szakterületén több globálisan is meghatározó gondolkodót sikerült megszólaltatnunk, ilyen az idén nyolcvanéves land art legenda, Bernar Venet és Tim Blanks, aki kritikáival divatkollekciók sorsát képes eldönteni. Barabási Albert Lászlóval, a világhírű hálózatkutatóval is beszélgettünk legújabb, karlsuhei kiállítása kapcsán. A magyar felmenőkkel rendelkező kultikus amerikai fotográfus, Andreas Laszlo Konrath életében először adott interjút magyar magazinnak – igen, nekünk –, megkérdeztük, milyen olyan sztárokat fotózni, mint Matthew McConaughey, Kanye West vagy Denzel Washington.

Az egyik legnépszerűbb kortárs magyar író, Háy János megírta nekünk, mit fog csinálni, ha végleg véget ér a koronavírus-járvány, Cserna-Szabó András pedig megosztotta velünk, mit főzött a leggyakrabban a karantén hónapjai alatt.

Az elmúlt tizenöt év egyik legsikeresebb topmodelljét, Rajzák Kingát kifaggattuk, hogyan vált multimédiás újságíróvá és hogy milyen a CNN-nél dolgozni, és arra is megkértük, hogy írjon nekünk néhány cikket. Megtette.

A név kötelez, így autózunk is. Felidézzük a 25 éves Porsche Boxster történetét, bepattanunk az új Mercedes S-osztályba, és bemutatjuk, mi az osztrákok válasza a Riva motorcsónakokra.

Egy lelkes labradorral kipróbáltuk, milyen szarvasgombára vadászni, és azt is megvizsgáltuk, milyen kozmopolita energiák hajtják a világ legbudaibb bisztróját, a Dérynét. És a legfontosabb: összeálltunk az ország egyik legjobb kisüzemi sörfőzdéjével, a Monyóval, és kitaláltunk nektek egy hordóban érlelt sört. 220 oldalba ennél több is belefért, de nem szeretnénk lelőni minden meglepetést.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik. Noha az elmúlt több mint egy év tökéletesen alkalmas volt ara, hogy megtörje a hozzánk hasonló kalandorok lelkét, az új számunk egy hangos igen az életre és mindarra, amit szeretünk benne.

Ugyanitt megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy az olvasónk vagy. Reméljük, hogy továbbra is velünk tartasz, akár a honlapunkon, akár a magazin lapjain, és azt is, hogy az általunk bemutatott történetek legalább annyira inspirálni fognak téged is, mint bennünket.

Megrendelés


Úgy döntöttünk, hogy még közelebb visszük olvasóinkhoz a Roadster élményt, így 2019-től évente két alkalommal a legjobb tartalmaink nyomtatásban is megjelennek.

Rendeld elő hamarosan megjelenő lapszámainkat:
  • 6. lapszám
    1850 Ft
  • Az 6. lapszám várható megjelenése:
  • 2021/11/05

A korábbi lapszámainkat megrendelheted online a libri.hu webáruházban vagy személyesen a Libri könyváruházak egyikében.

Számlázási cím

HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom