Close
Elolvadunk, olyan gyönyörű az étkezője ennek a háznak

Elolvadunk, olyan gyönyörű az étkezője ennek a háznak

Hihetetlenül szép üvegstruktúra egy pazar cédrusházban.

Két cédrusrész közé ékelt egy gyönyörű üvegtagozatot a New York-i Bernan Horn Studio, de ez még csak a látványos kezdet ebben a pompás házban. Az építésziroda két alapítója, Maria Berman és Brad Horn saját maguk számára építették a nyaralót a Maine-hez közeli Vinalhavenben. A falut komppal lehet megközelíteni Rocklandről, és körülbelül ezer lakosával tökéletes pihenőhely.

A Little Peak Residence – melynek neve is az üvegrészre utal – igazából egy egyszerű, nyeregtetős téglatest, amelyet három részre osztottak: a formát a közeli, Ell nevű farmháztípusból merítették, melyek még az 1800-as években épültek, így van az épületben némi kortárs Új-Angliai áthallás.

Fehéres-ezüstben játszik végig az ízléses cédrusburkolat, amelyet a fával burkolt részeknél is csodálatos, osztott ablakokkal szórtak tele, hogy minden évszakban minden helyiségből lehessen gyönyörködni. A házban három háló, konyha, tágas nappali, fürdő és társalgó várja a nyaralókat, valamint az üvegétkező, ahol meleg időben sütkérezni is lehet.

A kertben gyönyörű vadvirágok játékát élvezhetjük, a belső terekben pedig a stílusos bútorozást és a fa meghitt, meleg hangulatát. A házról egyébként a partra is le lehet látni, ha mindez még nem lenne elég.

Elnyaralnánk itt 2021-ig…

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Greta Rybus) 

ház | nyaraló | maine | építészet | üveg

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram