Close
Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

A The House of Tomorrow, vagyis A Holnap Háza néven ismert az a kaliforniai villa, ahová Elvis Presley Priscillával utazott a nászútjukra.

1967-ben Elvis és Priscilla Presley összekötötte az életét, az igen kimondása után pedig nászútra indultak. Az útjuk Kaliforniába vezetett, ahol a Holnap Háza fantázianévre hallgató luxusingatlanban töltötték a mézesheteket.

Az azóta turistalátványossággá vált villát két éven keresztül újították fel, most pedig eladósorba is került.

A század közepén épült modern ingatlant 1962-ben tervezte William Krisel, melynek szokatlan dizájnja leginkább egy űrhajóhoz hasonlítható. Úgy tudni, hogy Elvis és felesége egy évre bérelte ki a villát házasságkötésük környékén, így nem csoda, hogy az építészet szerelmesei mellett az Elvis-fanatikusok figyelmét is felkeltette az elmúlt évtizedekben.

A luxusingatlanban négy hálószoba található és egy ötszög alakú medencét is kialakítottak az udvaron.

Az enteriőrben számos modernista elem megtalálható az ívelt kőfaltól a terrazzo padlón át a mennyezetig érő ablakig. A jelenlegi tulajdonosok még arra is odafigyeltek, hogy a felújítás során az 1960-as évekbeli, eredeti színt kapja vissza a ház homlokzata.

(Forrás: RobbReport, fotók: Chris Miller/One Point Media Group)

luxusingatlan | kalifornia | villa | elvis

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram