Close
Jöhet egy magánrepülős szafaritúra hatvanhat millióért?

Jöhet egy magánrepülős szafaritúra hatvanhat millióért?

A három dél-afrikai országot érintő utazáshoz még az Emirates magánrepülőgépe is jár.

Az Emirates és a Roar Africa új közös projektet dolgozott ki három évvel azután, hogy meghirdették első közös útjukat. Most a világ legdrágább magánrepülőgépes szafari túráját álmodták meg, amelyre csupán tízen jelentkezhetnek.

A „Sand, Sea & Safari” névre keresztelt ultraexkluzív utazás Namíbiát, a Dél-Afrikai Köztársaságot és Madagaszkárt járja be tizenhét nap alatt.

A dubaji Bvlgari Hotelből indul a kaland, így az utazók garantáltan kipihenten vághatnak neki a szafaritúrának. Onnan egyenesen a namíbiai sivatagba repülnek, ahol három napot töltenek a Sossusvlei Desert Lodge-ban.

Ezután Fokváros következik, ahol olyan fakultatív programokon vehetnek részt, mint a hőlégballonozás, vagy a ginkóstolás, de lehetőségük nyílik arra is, hogy

bejárják a Robben-szigetet, Nelson Mandela egykori börtönét is.

Onnan egy varázslatos borvidékre utaznak, majd jöhet egy szafari Singitában, hogy aztán

a bő kéthetes kaland Madagaszkár csodálatos természeti környezetében érjen véget.

Az egyes úti célok között a résztvevőket az Emirates egyik magánrepülőjével szállítják, ahol a hagyományos ülések helyett tíz privát lakosztály várja az utasokat zuhanyzóval, mosdóval, közösségi térrel és külön étkezővel.

Az epikus utazásra azonban várni kell, ugyanis csak 2024-ben indul a nem mindennapi szafari. A nagy kaland iránt érdeklődőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, az exkluzív program ára százhatvanháromezer dollártól, vagyis körülbelül hatvanhat millió forinttól indul.

(Forrás: RobbReport, fotók: Emirates, Ellerman House, Delaire Graff Wine Estate)

madagaszkár | emirates | dél-afrikai köztársaság | namíbia | szafari

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram