Close
Azonnal beköltöznénk Emma Stone másfél milliárd forintos malibui otthonába

Azonnal beköltöznénk Emma Stone másfél milliárd forintos malibui otthonába

A tengerparti luxusingatlant buja növényzet veszi körül, és tágas belső térrel rendelkezik.

Irigylésre méltó helyen töltötte mindennapjait a fiatal világsztár, Emma Stone, aki most úgy döntött, mégis megválik álomotthonától. A Malibuban található, három hálószobával rendelkező, 3,2 hektáros területen fekvő ingatlanért 4,3 millió dollárt kérnek, azaz

az új tulajdonosnak nagyságrendileg 1,5 milliárd forintot kell fizetnie.

Az 1958-ban épített házból kinézve úgy érezhetjük, a Csendes-óceán a lábunk előtt hever. A kertben eukaliptusz- és jukkafák adnak árnyékot nyújtanak, belül pedig

a fehér padló, a letisztult berendezések és a természetes fény dominál.

A fürdőszoba is egyszerű, minimalista stílusban készült, figyelemre méltóak a fehér metrócsempék, melyek arany díszítést kaptak.

Stone 2018-ban 3,25 millió dollárért vásárolta meg a villát, még ugyanebben az évben hasonló összegért vásárolt egy manhattani lakást, majd egy évvel később egy 2,3 millió dolláros Los Angeles-i ingatlanra is lecsapott. Tavaly a texasi Austinban lett háztulajdonos.

Az ingatlanszakértők arra számítanak, hogy a malibui ház gyorsan elkel, hiszen a környéken eladósorba került ingatlanokhoz képest jóval kedvezőbb áron kínálják.

Nem Emma Stone az egyetlen világsztár, aki úgy dönt, hogy eladja sok milliárd forintnyi dollárt érő otthonát. Nemrégiben eladósorba került Mark Wahlberg Beverly Hills-i birtoka, Bruce Willis trópusi háza és egy milliárdos New York-i lakása is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Sotheby’s International Realty)

sztár | emma stone | világsztár | eladó ingatlan | eladó lakás

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram