Close
Azonnal beköltöznénk Emma Stone másfél milliárd forintos malibui otthonába

Azonnal beköltöznénk Emma Stone másfél milliárd forintos malibui otthonába

A tengerparti luxusingatlant buja növényzet veszi körül, és tágas belső térrel rendelkezik.

Irigylésre méltó helyen töltötte mindennapjait a fiatal világsztár, Emma Stone, aki most úgy döntött, mégis megválik álomotthonától. A Malibuban található, három hálószobával rendelkező, 3,2 hektáros területen fekvő ingatlanért 4,3 millió dollárt kérnek, azaz

az új tulajdonosnak nagyságrendileg 1,5 milliárd forintot kell fizetnie.

Az 1958-ban épített házból kinézve úgy érezhetjük, a Csendes-óceán a lábunk előtt hever. A kertben eukaliptusz- és jukkafák adnak árnyékot nyújtanak, belül pedig

a fehér padló, a letisztult berendezések és a természetes fény dominál.

A fürdőszoba is egyszerű, minimalista stílusban készült, figyelemre méltóak a fehér metrócsempék, melyek arany díszítést kaptak.

Stone 2018-ban 3,25 millió dollárért vásárolta meg a villát, még ugyanebben az évben hasonló összegért vásárolt egy manhattani lakást, majd egy évvel később egy 2,3 millió dolláros Los Angeles-i ingatlanra is lecsapott. Tavaly a texasi Austinban lett háztulajdonos.

Az ingatlanszakértők arra számítanak, hogy a malibui ház gyorsan elkel, hiszen a környéken eladósorba került ingatlanokhoz képest jóval kedvezőbb áron kínálják.

Nem Emma Stone az egyetlen világsztár, aki úgy dönt, hogy eladja sok milliárd forintnyi dollárt érő otthonát. Nemrégiben eladósorba került Mark Wahlberg Beverly Hills-i birtoka, Bruce Willis trópusi háza és egy milliárdos New York-i lakása is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Sotheby’s International Realty)

emma stone | eladó lakás | new york | eladó penthouse | sztár

FOLYTASD EZZEL

Ezerszeres az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább balatoni nyaralók közt

Luxusszállóként nyitott újra a legendás, magyar származású építész brutalista irodaháza

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom