Close
Erre a paradicsomi szigetre mennénk kipihenni 2020 első felét

Erre a paradicsomi szigetre mennénk kipihenni 2020 első felét

A Hawaii-szigetcsoport második legnagyobbja Maui, a legtöbb strandot viszont itt találjuk, nem a névadó nagy szigeten. Ryan Dake ezzel a videóval mutatja be a hihetetlenül sokszínű Mauit, ahol a világ legfinomabb ananászai érnek, ahol hatóságilag tiltottak az óriásplakátok, és ahol az Egyesült Államok legmagasabb átlagéletkorát érik el a boldog, kiegyensúlyozott lakók. Nem is lehetne ez másképp, tényleg paradicsomiak az állapotok!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom