Close
Erre lehet számítani januárban Ferihegyen

Erre lehet számítani januárban Ferihegyen

A Budapest Airport közölte az év első hónapjának menetrendjét.

Az itt elérhető táblázatból kiderül, hogy a legsűrűbben Amszterdamba és Frankfurtba közlekednek gépek – a két legnépszerűbb diszkont légitársaság járatait nem számítva. A járványhelyzettel összefüggésben hozott nemzetközi szabályozások függvényében a légitársaságok menetrendje változhat – olvasható a reptér honlapján.

A Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak az adott légitársaság weboldalán. A repülőtér-üzemeltető felhívja az utasok figyelmét, hogy folyamatosan kövessék figyelemmel az Egyesült Királyság lezárásával kapcsolatos menetrendi változásokat is.

Decembertől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is lehetőség van koronavírusteszt elvégzésére: a 2B Terminál földi oldalán kialakított tesztelési lehetőséget bárki – nem csak utasok – igénybe veheti, és kérheti PCR- vagy antigén koronavírus-gyorsteszt elvégzését.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Budapest Airport, fotók: Getty Images, Wizz Air)

teszt | budapest | menetrend | járat | repülőtér

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram