Close
Repülőgép útját soha ennyien nem követték még online

Repülőgép útját soha ennyien nem követték még online

A Flightradar24 adatai szerint majdnem ötmillióan kísérték figyelemmel az elhunyt királynőt Edinburgh-ból Londonba szállító gépet.

Szeptember 13-án 4,79 millió ember ment fel a Flightradar24 weboldalára illetve lépett be a mobilalkalmazásába, hogy megnézze a Királyi Légierő repülőjét, 296 ezer ember pedig a YouTube-on nézte az utat. Ezzel megdőlt a korábbi rekord, amelyet szintén nem régen, a múlt hónapban ért el Nancy Pelosinak, az amerikai Képviselőház elnökének a gépe a politikus nagy port kavart tajvani látogatása során. A Tajpejbe tartó repülőt körülbelül 2,9 millióan követték nyomon.

A Légierő gépének útja egy óra tizenkét percig tartott, mielőtt leszállt volna a Northolt katonai állomáson,

a Heathrow-tól körülbelül hat mérföldre. Innen a királynő koporsóját a Buckingham-palotába vitték, majd szeptember 14-én a Westminster Palotába kísérték, a hétfői temetéséig pedig a Westminsteri apátságban helyezik el.

A temetésre érkező külföldi vezetőktől szokatlan dolgot kértek, a királynő halála után pedig rengeteg minden megváltozik Nagy-Britanniában.

(Forrás: CNN, képek: Getty Images)

Erzsébet királynő | flightradar | repülő | online | II. Erzsébet

FOLYTASD EZZEL

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram