Close
Séta a napfény városában, este

Séta a napfény városában, este

Szeged by night.

Szeged nem csak nappal gyönyörű, és erről személyesen is meggyőződhetnek, akik részt vesznek a helyi Tourinform szervezésében zajló sétákon. Az idegenvezetők megmutatják az 1879-es árvíz után néhány év alatt felépült „palotás város” épületeit, sugárútjait, a Széchenyi teret, a Városházát, a Sóhajok hídját, és többek között kiderül, milyen fogadalom miatt született a szegedi Dóm. A séta ára felnőtteknek 1200, nyugdíjasoknak és diákoknak 800 forint.

2019. július 26., péntek, 19 órától. A séta regisztrációhoz kötött, jelentkezni a 62/488-690 vagy a 62/488-699-es telefonszámon, illetve a szeged@tourinform.hu e-mailen lehet.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom