Close
Ebben az országban júniustól a maszkviselés végleges eltörlését tervezik

Ebben az országban júniustól a maszkviselés végleges eltörlését tervezik

Nem hangzik rosszul.

A kedvező járványhelyzet miatt június elsejétől jelentős enyhítések várhatók Észak-Macedóniában,

és várhatóan a maszkoknak is búcsút inthetnek a polgárok,

jelentette ki Venko Filipce egészségügyi miniszter a SkopjeInfo.mk hírportál keddi beszámolója szerint.

Venko Filipce szerint Észak-Macedóniában is olyan kedvezményeket kaphatnának a beoltottak, mint más országokban, például nem kellene zárt térben sem maszkot viselniük, vagy részt vehetnének különböző tömegrendezvényeken.

Észak-Macedónia egyike azoknak az országoknak, amelyet védettségi igazolvánnyal szabadon látogathatunk; csakúgy, mint Horvátország, ahol még a héten jelentős enyhítések várhatóak.

De nem csak Horvátországból jöttek jó hírek: Olaszországban is minden régió kikerült a veszélyes zónából, Szlovénia egy próbaesküvő után döntött nagy enyhítésekről, itthon is megszűnt csaknem minden járványügyi korlázotás és a franciák is újranyitottak hat hónap után.

(Fotók: Unsplash, forrás: MTI)

vírus | járvány | észak-macedónia | intézkedés | maszkviselés

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram