Close
Csak védettségivel lehetne étterembe és kávézóba menni ebben az országban

Csak védettségivel lehetne étterembe és kávézóba menni ebben az országban

Az emelkedő koronavírusos esetszámok miatt az észak-macedón kormány Covid-igazoláshoz kötné a vendéglátóhelyek látogatását – közölte a Vesti.mk szkopjei hírportál.

Az alacsony, harminc százalékot sem elérő átoltottság, valamint a napról napra növekvő fertőzöttszám miatt a kormány korlátozásokat vezetne be, ezek között is kiemelt helyet kapna, hogy az éttermekbe és a kávézókba csak oltási igazolással vagy a gyógyulást igazoló dokumentummal lehetne bemenni – írta a Vesti.mk.

Egyelőre nem tudni, a korlátozások mikortól lépnének életbe.

Minden bizonnyal hamarosan Szerbia is korlátozásokat vezet be a koronavírus-járvány terjedése miatt. Az egyik korlátozás a tömeges rendezvényeken részt vevők számának ötszáz alá csökkentése lesz, a másik intézkedés pedig a Covid-igazolások bevezetésére vonatkozik.

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay, Getty Images)

védettségi | igazolás | étterem | kávézó | észak-macedónia

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram