Close
Ez az ország segít kilépni a buborékainkból

Ez az ország segít kilépni a buborékainkból

Az emberi arcnál kevés dolog tud kifejezőbb lenni.

A Run for Water jótékonysági szervezet egyik feladata, hogy ivóvizet biztosítson olyan afrikai területeken, ahol egyébként az ott élők nagyon nehezen tudnának hozzájutni. Munkájukat egy filmes csapat dokumentálta, amely végül a Letisha’s Well című alkotásban csúcsosodott ki. Rengeteg felvétel azonban kimaradt, ezeket láthatjuk most egybegyűjtve. Ismét megbizonyosodhatunk róla, hogy a film hihetetlenül erős médium, pár kockával képes meggyőzni bennünket arról, hogy a saját kis buborékunkon kívül is van világ, sőt, világok, amelyekben emberek élnek. Amiről még meggyőz minket ez a film, az az emberi arc hihetetlen kifejezőereje. Ennek kifejtésébe most nem is merülnénk el, inkább nézzük meg ezt a megkapó hangulatú kis mozit, és meg fogjuk érteni!

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom