Close
Ez az ország segít kilépni a buborékainkból

Ez az ország segít kilépni a buborékainkból

Az emberi arcnál kevés dolog tud kifejezőbb lenni.

A Run for Water jótékonysági szervezet egyik feladata, hogy ivóvizet biztosítson olyan afrikai területeken, ahol egyébként az ott élők nagyon nehezen tudnának hozzájutni. Munkájukat egy filmes csapat dokumentálta, amely végül a Letisha’s Well című alkotásban csúcsosodott ki. Rengeteg felvétel azonban kimaradt, ezeket láthatjuk most egybegyűjtve. Ismét megbizonyosodhatunk róla, hogy a film hihetetlenül erős médium, pár kockával képes meggyőzni bennünket arról, hogy a saját kis buborékunkon kívül is van világ, sőt, világok, amelyekben emberek élnek. Amiről még meggyőz minket ez a film, az az emberi arc hihetetlen kifejezőereje. Ennek kifejtésébe most nem is merülnénk el, inkább nézzük meg ezt a megkapó hangulatú kis mozit, és meg fogjuk érteni!

Ez is érdekelhet:

run for water | Etiópia | video

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom