Close
Eva Longoria új prémium tequilájára csak annyit mondhatunk: wow!

Eva Longoria új prémium tequilájára csak annyit mondhatunk: wow!

Egyre több ismert ember dönt úgy, hogy különleges, prémium kategóriás alkoholok gyártásába kezd. George Clooney például 2018-ban a világ legjobban fizetett színésze lett anélkül, hogy egyetlen filmben is szerepelt volna, köszönhetően a Casamigos milliárdos eladásának. Azóta más nagy nevek is felszálltak a tequilavonatra, így például The Rock és Kendall Jenner is.

Nemrégiben Eva Longoria színésznő is bejelentette, hogy új tequilamárkával jelenik meg a piacon. A Casa Del Sol-t “ultra prémium szeszesital-márkának” nevezik, mivel a legkiválóbb, kézzel válogatott százszázalékos Blue Weber agavéból készül.

Az alkoholok előállítása során fontos számukra a hitelesség és a múlt előtti tisztelgés is, de kiemelt jelentőséget tulajdonítanak az egyedi ízprofilnak is.

Úgy tudni, a márka francia Limousin tölgyfából, kézzel készített konyakhordókat használ,

a termékportfólióban pedig három tequila érhető el: a blanco, a legalább négy hónapig, illetve a tizenöt hónapig hordóban érlelődő reposado, és az Añejo.

“Mindig küldetésemnek éreztem, hogy felemeljem a hangomat a nőkért, és ünnepeljem mexikói örökségemet, hogy másokat is inspirálhassak a közösségeinkben arra, hogy felszínre hozzák a korlátlan zsenialitásukat és művésziségüket” – magyarázza Eva Longoria, aki szerint merész ízvilágú tequiláik mindenki számára felejthetetlenek lesznek.

Mások is azon dolgoznak, hogy a mexikói alkoholgyártás örökségét megőrizhessék. A Clase Azul Spirits ismét visszahozta a kereskedelmi forgalomba 2020-as limitált kiadású Clase Azul Gold Tequiláját – így kívánják felhívni a figyelmet Mexikó szépségeire és hagyományaira. A tequila üvege huszonnégy karátos aranyból, hat évig készült.

(Forrás: Food & Wine, fotók: Casa del Sol)

FOLYTASD EZZEL
Így készül a legegyszerűbb pikáns édesburgonya-krémleves
Száz éve nem történt ilyen New York szívében
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom