Eva Longoria új prémium tequilájára csak annyit mondhatunk: wow!

Egyre több ismert ember dönt úgy, hogy különleges, prémium kategóriás alkoholok gyártásába kezd. George Clooney például 2018-ban a világ legjobban fizetett színésze lett anélkül, hogy egyetlen filmben is szerepelt volna, köszönhetően a Casamigos milliárdos eladásának. Azóta más nagy nevek is felszálltak a tequilavonatra, így például The Rock és Kendall Jenner is.

Nemrégiben Eva Longoria színésznő is bejelentette, hogy új tequilamárkával jelenik meg a piacon. A Casa Del Sol-t "ultra prémium szeszesital-márkának" nevezik, mivel a legkiválóbb, kézzel válogatott százszázalékos Blue Weber agavéból készül.

Az alkoholok előállítása során fontos számukra a hitelesség és a múlt előtti tisztelgés is, de kiemelt jelentőséget tulajdonítanak az egyedi ízprofilnak is.

Úgy tudni, a márka francia Limousin tölgyfából, kézzel készített konyakhordókat használ,

a termékportfólióban pedig három tequila érhető el: a blanco, a legalább négy hónapig, illetve a tizenöt hónapig hordóban érlelődő reposado, és az Añejo.

"Mindig küldetésemnek éreztem, hogy felemeljem a hangomat a nőkért, és ünnepeljem mexikói örökségemet, hogy másokat is inspirálhassak a közösségeinkben arra, hogy felszínre hozzák a korlátlan zsenialitásukat és művésziségüket” – magyarázza Eva Longoria, aki szerint merész ízvilágú tequiláik mindenki számára felejthetetlenek lesznek.

Mások is azon dolgoznak, hogy a mexikói alkoholgyártás örökségét megőrizhessék. A Clase Azul Spirits ismét visszahozta a kereskedelmi forgalomba 2020-as limitált kiadású Clase Azul Gold Tequiláját – így kívánják felhívni a figyelmet Mexikó szépségeire és hagyományaira. A tequila üvege huszonnégy karátos aranyból, hat évig készült.

(Forrás: Food & Wine, fotók: Casa del Sol)

alkoholos ital | eva longoria | alkohol | casa del sol | tequila

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom