Close
Eva Longoria új prémium tequilájára csak annyit mondhatunk: wow!

Eva Longoria új prémium tequilájára csak annyit mondhatunk: wow!

Egyre több ismert ember dönt úgy, hogy különleges, prémium kategóriás alkoholok gyártásába kezd. George Clooney például 2018-ban a világ legjobban fizetett színésze lett anélkül, hogy egyetlen filmben is szerepelt volna, köszönhetően a Casamigos milliárdos eladásának. Azóta más nagy nevek is felszálltak a tequilavonatra, így például The Rock és Kendall Jenner is.

Nemrégiben Eva Longoria színésznő is bejelentette, hogy új tequilamárkával jelenik meg a piacon. A Casa Del Sol-t “ultra prémium szeszesital-márkának” nevezik, mivel a legkiválóbb, kézzel válogatott százszázalékos Blue Weber agavéból készül.

Az alkoholok előállítása során fontos számukra a hitelesség és a múlt előtti tisztelgés is, de kiemelt jelentőséget tulajdonítanak az egyedi ízprofilnak is.

Úgy tudni, a márka francia Limousin tölgyfából, kézzel készített konyakhordókat használ,

a termékportfólióban pedig három tequila érhető el: a blanco, a legalább négy hónapig, illetve a tizenöt hónapig hordóban érlelődő reposado, és az Añejo.

“Mindig küldetésemnek éreztem, hogy felemeljem a hangomat a nőkért, és ünnepeljem mexikói örökségemet, hogy másokat is inspirálhassak a közösségeinkben arra, hogy felszínre hozzák a korlátlan zsenialitásukat és művésziségüket” – magyarázza Eva Longoria, aki szerint merész ízvilágú tequiláik mindenki számára felejthetetlenek lesznek.

Mások is azon dolgoznak, hogy a mexikói alkoholgyártás örökségét megőrizhessék. A Clase Azul Spirits ismét visszahozta a kereskedelmi forgalomba 2020-as limitált kiadású Clase Azul Gold Tequiláját – így kívánják felhívni a figyelmet Mexikó szépségeire és hagyományaira. A tequila üvege huszonnégy karátos aranyból, hat évig készült.

(Forrás: Food & Wine, fotók: Casa del Sol)

tequila | casa del sol | alkohol | eva longoria | alkoholos ital

FOLYTASD EZZEL

Ezekért a tejes kólákért őrül meg most éppen a világ

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram