Close
Eva Longoria új prémium tequilájára csak annyit mondhatunk: wow!

Eva Longoria új prémium tequilájára csak annyit mondhatunk: wow!

Egyre több ismert ember dönt úgy, hogy különleges, prémium kategóriás alkoholok gyártásába kezd. George Clooney például 2018-ban a világ legjobban fizetett színésze lett anélkül, hogy egyetlen filmben is szerepelt volna, köszönhetően a Casamigos milliárdos eladásának. Azóta más nagy nevek is felszálltak a tequilavonatra, így például The Rock és Kendall Jenner is.

Nemrégiben Eva Longoria színésznő is bejelentette, hogy új tequilamárkával jelenik meg a piacon. A Casa Del Sol-t “ultra prémium szeszesital-márkának” nevezik, mivel a legkiválóbb, kézzel válogatott százszázalékos Blue Weber agavéból készül.

Az alkoholok előállítása során fontos számukra a hitelesség és a múlt előtti tisztelgés is, de kiemelt jelentőséget tulajdonítanak az egyedi ízprofilnak is.

Úgy tudni, a márka francia Limousin tölgyfából, kézzel készített konyakhordókat használ,

a termékportfólióban pedig három tequila érhető el: a blanco, a legalább négy hónapig, illetve a tizenöt hónapig hordóban érlelődő reposado, és az Añejo.

“Mindig küldetésemnek éreztem, hogy felemeljem a hangomat a nőkért, és ünnepeljem mexikói örökségemet, hogy másokat is inspirálhassak a közösségeinkben arra, hogy felszínre hozzák a korlátlan zsenialitásukat és művésziségüket” – magyarázza Eva Longoria, aki szerint merész ízvilágú tequiláik mindenki számára felejthetetlenek lesznek.

Mások is azon dolgoznak, hogy a mexikói alkoholgyártás örökségét megőrizhessék. A Clase Azul Spirits ismét visszahozta a kereskedelmi forgalomba 2020-as limitált kiadású Clase Azul Gold Tequiláját – így kívánják felhívni a figyelmet Mexikó szépségeire és hagyományaira. A tequila üvege huszonnégy karátos aranyból, hat évig készült.

(Forrás: Food & Wine, fotók: Casa del Sol)

FOLYTASD EZZEL
A nyár helye lehet, de már most is magnetikusan vonzó az Umo
Hihetetlen összeget lehet keresni vezető séfként Angliában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom