Évi egy álomnyaralást nyerhetsz, ha nem vagy még harminc

Utazni bármilyen életkorban felemelő. Teljesen más viszont, amikor fiatal felnőttként tapasztaljuk meg. Huszonévesen fedezzük fel az igazi énünket, még nem érezzük a korlátainkat, és úgy megyünk neki a világnak, hogy nem látjuk, vagy nem akarjuk látni azt a bizonyos határvonalat. A tudjukmi gyakorlatilag egy teljes évre elvette tőlünk ezt a lehetőséget, de a Cheap Tickets most megpróbál valamennyit visszaadni belőle.

Elindult a Travel in your 20s, azaz az Utazz a húszas éveidben névre keresztelt játék, amely egy szerencsés fiatalt mindenképp kárpótol a kimaradt kalandokért.

A legjobb utazási ajánlatokra vadászó Cheap Tickets diákok körében készített felméréséből kiderült, hogy a válaszadók fele 2020 márciusa óta nem utazott el sehová.

Hogy ez a jövőben legalább egyvalaki életében ne fordulhasson elő, a Cheap Tickets egy huszonéves számára évente egy ingyen nyaralást biztosít, amíg az illető be nem tölti a harmincadik életévét.

A részvételhez a húsz–huszonkilenc év közötti jelentkezőknek a társaság oldalán kell kitölteniük egy kérdőívet többek között olyan kérdések megválaszolásával, mint:

  • Mi az az utazás, amit legszívesebben megtennél, mielőtt betöltöd a harmincat, és miért?
  • Ha nyersz, hogyan fogod eldönteni, hová menj minden évben?
  • Mit választanál: inkább a pénztárcád, vagy az útleveled és a telefonod nélkül ébredj fel egy idegen országban, és miért?

A beérkezett pályaműveket kreativitásuk, eredetiségük, minőségük és a témához való illeszkedésük alapján értékelik, a pályázatokat február 22. és március 13. között kell leadni. A szerencsés évente ötezer dollárt (kb. másfél millió forintot) kap utazásra, vagyis a nyeremény értéke a nyertes életkorától függően akár ötvenezer  dollár (kb. 15 millió forint) is lehet.

Virtuális világjárás

Jó néhány ötletet adtunk már arra vonatkozóan, mivel érdemes eltölteni az időt a négy fal között, legyen szó világ körüli utazásról David Attenborough-val, elgondolkodtató filmekről, vagy ingyenes online kurzusokról. Az alábbiakban olyan dolgokat ajánlunk, melyek pihentetnek, kikapcsolnak, és kimozdítanak picit a mostanság meglehetősen egyhangú hétköznapokból.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

utazás | fiatalok | nyeremény | játék

FOLYTASD EZZEL

Exkluzív élmény vár a Bazilika lábánál – Megnyílt a The—Bar Giftshop Pop-up Store

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Különleges programok a Balatonnál decemberben! Kattints a részletekért!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom