Close
Évi egy álomnyaralást nyerhetsz, ha nem vagy még harminc

Évi egy álomnyaralást nyerhetsz, ha nem vagy még harminc

Utazni bármilyen életkorban felemelő. Teljesen más viszont, amikor fiatal felnőttként tapasztaljuk meg. Huszonévesen fedezzük fel az igazi énünket, még nem érezzük a korlátainkat, és úgy megyünk neki a világnak, hogy nem látjuk, vagy nem akarjuk látni azt a bizonyos határvonalat. A tudjukmi gyakorlatilag egy teljes évre elvette tőlünk ezt a lehetőséget, de a Cheap Tickets most megpróbál valamennyit visszaadni belőle.

Elindult a Travel in your 20s, azaz az Utazz a húszas éveidben névre keresztelt játék, amely egy szerencsés fiatalt mindenképp kárpótol a kimaradt kalandokért.

A legjobb utazási ajánlatokra vadászó Cheap Tickets diákok körében készített felméréséből kiderült, hogy a válaszadók fele 2020 márciusa óta nem utazott el sehová.

Hogy ez a jövőben legalább egyvalaki életében ne fordulhasson elő, a Cheap Tickets egy huszonéves számára évente egy ingyen nyaralást biztosít, amíg az illető be nem tölti a harmincadik életévét.

A részvételhez a húsz–huszonkilenc év közötti jelentkezőknek a társaság oldalán kell kitölteniük egy kérdőívet többek között olyan kérdések megválaszolásával, mint:

  • Mi az az utazás, amit legszívesebben megtennél, mielőtt betöltöd a harmincat, és miért?
  • Ha nyersz, hogyan fogod eldönteni, hová menj minden évben?
  • Mit választanál: inkább a pénztárcád, vagy az útleveled és a telefonod nélkül ébredj fel egy idegen országban, és miért?

A beérkezett pályaműveket kreativitásuk, eredetiségük, minőségük és a témához való illeszkedésük alapján értékelik, a pályázatokat február 22. és március 13. között kell leadni. A szerencsés évente ötezer dollárt (kb. másfél millió forintot) kap utazásra, vagyis a nyeremény értéke a nyertes életkorától függően akár ötvenezer  dollár (kb. 15 millió forint) is lehet.

Virtuális világjárás

Jó néhány ötletet adtunk már arra vonatkozóan, mivel érdemes eltölteni az időt a négy fal között, legyen szó világ körüli utazásról David Attenborough-val, elgondolkodtató filmekről, vagy ingyenes online kurzusokról. Az alábbiakban olyan dolgokat ajánlunk, melyek pihentetnek, kikapcsolnak, és kimozdítanak picit a mostanság meglehetősen egyhangú hétköznapokból.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

nyeremény | utazás | játék | fiatalok

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram