Close
Extravagáns fotókiállítással érkezik Pol Kurucz Budapestre

Extravagáns fotókiállítással érkezik Pol Kurucz Budapestre

Október 20-án nyitja meg kapuit a világhírű, magyar-francia származású fotóművész, Pol Kurucz Plastic Dreams című kiállítása a Clark Ádám téren a Leo Bistro és a Hotel Clark szervezésében. Az életét Brazília, az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország között megosztó művész ikonikus tárlatán – amely a végletekig szembemegy a hagyományos fotóművészeti normákkal – eddig itthon nem látott alkotásokkal is találkozhatunk.

Az Art Corner művészeti programsorozat következő állomásaként a Hotel Clark és az épület földszintjén található Leo Bistro, partnerként együttműködve, a kortárs képzőművészet rajongóit szólítja meg.

“Örömünkre szolgál, hogy Pol első, nagyobb hazai kiállításának az Art Corner ad otthont New York, Miami, London és Los Angeles után. Régóta követjük Pol folyamatosan megújuló nemzetközi sikerű munkásságát. A művész hazai managementjének, a The ArtSommeliernek köszönhetően a közös munka egyben együtt gondolkodás is volt. “ – mesélték a szervezők.

Pol Kurucz jellegzetes fotóival és digitális művészetével a világ rangos kiállításain, vezető divatmagazinok hasábjain és neves galériák kínálatában is találkozhattunk már. A művek készítésekor többek között olyan világhírű sportolókkal és zenészekkel dolgozott együtt, mint Mike Tyson, Nicki Minaj, Saweeti vagy H.E.R.

Figyelemfelkeltő és a kereteket feszegető stílusának a célja, hogy felébressze közönségét a média zsibbadtságából, ezáltal vizuális színházat és élénk színek szokatlan keverékét használja. Pol képei több mint száz kiadványban jelentek meg, köztük olyan neves magazinokban, mint a Vogue, ELLE, Glamour, Marie Claire, GQ, The Guardian, CNN online, BBC online, Dazed, Paper, Hunger, Sleek, Nylon.

Pol Kurucz Plastic Dreams című kiállítása október 20. és december 1. között várja az érdeklődőket a Leo Bistro étteremben és a szálloda lobbijában, ahol a művek megvásárlására is lehetőség van.

kiállítás | pol kurucz | artsommelier | hotel clark | art

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram