Close
Ez az apró finn sziget minden évszakban gyönyörű

Ez az apró finn sziget minden évszakban gyönyörű

Tavasz, nyár, ősz, tél… és újra tavasz Kotisaari szigetén.

Jani Ylinampa fotós Finnország egyik csodás részén él, a festői és aprócska Kotisaari-sziget közelében, melyet Rovaniemiből lehet hajóval megközeliteni. A sziget Lappföldön áll, melyről a legtöbben azt gondoljuk, csak havas lehet – pedig ott is vannak évszakok, méghozzá csodásak: az éjféli napsütés nyáron, az ősz északi fényei mind-mind káprázatosak.

A Kemi-folyón álló szigetecskét régen favágók használták, akik a fát a folyón úsztatták le. Most pedig varázslatos fotókon csodálhatjuk meg a finn táj minden évszakban változó szépségét: négy évszak négy mesés arca Kotisaariból.

Bármelyik évszakban ellaknánk itt egy mökkiben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Mymodernmet

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom