Close
Ez az apró finn sziget minden évszakban gyönyörű

Ez az apró finn sziget minden évszakban gyönyörű

Tavasz, nyár, ősz, tél… és újra tavasz Kotisaari szigetén.

Jani Ylinampa fotós Finnország egyik csodás részén él, a festői és aprócska Kotisaari-sziget közelében, melyet Rovaniemiből lehet hajóval megközeliteni. A sziget Lappföldön áll, melyről a legtöbben azt gondoljuk, csak havas lehet – pedig ott is vannak évszakok, méghozzá csodásak: az éjféli napsütés nyáron, az ősz északi fényei mind-mind káprázatosak.

A Kemi-folyón álló szigetecskét régen favágók használták, akik a fát a folyón úsztatták le. Most pedig varázslatos fotókon csodálhatjuk meg a finn táj minden évszakban változó szépségét: négy évszak négy mesés arca Kotisaariból.

Bármelyik évszakban ellaknánk itt egy mökkiben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Mymodernmet

északi fény | ősz | kotisaari | Rovaniemi | kotisaari-sziget

FOLYTASD EZZEL

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Ettől az időponttól utazhatunk egyénileg is Japánba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom