Close
Ez az ország ingyen vonatozást ad a lakosainak

Ez az ország ingyen vonatozást ad a lakosainak

Három hónapnyi bezártság után itt egy kis ösztönzés a belföldi értékek megismerésére.

Sokunknak ugye gyakorlatilag teljesen kimaradt a mostani tavasz a koronavírus-járvány miatt, a legszebb évszakban nem utazhattunk például annyit, amennyit szerettünk volna.

A nyári hónapok kérdései többek között a biztonságos utazás körül forognak – a legtöbben éppen ezért első körben inkább a határokon belül maradnak, és nem merészkednek külföldre. Erre építve, valamint a gazdaság és a turizmus fellendítése érdekében a belga kormány úgy döntött, tízalkalmas utazási lehetőséget biztosít valamennyi állampolgárnak.

Az egész Belgium területére érvényes utalványokat júliustól december végéig lehet felhasználni, de kizárólag vonatra érvényesek.

Nem ez az egyetlen módszer, amivel az ország vezetése támogatja az embereket: a Brussels Times szerint a munkavállalók éttermekben, bárokban és kulturális intézményekben beváltható vouchereket kapnak háromszáz euró értékben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Pixabay, Getty Images)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom