Close
Ez az ország ingyen vonatozást ad a lakosainak

Ez az ország ingyen vonatozást ad a lakosainak

Három hónapnyi bezártság után itt egy kis ösztönzés a belföldi értékek megismerésére.

Sokunknak ugye gyakorlatilag teljesen kimaradt a mostani tavasz a koronavírus-járvány miatt, a legszebb évszakban nem utazhattunk például annyit, amennyit szerettünk volna.

A nyári hónapok kérdései többek között a biztonságos utazás körül forognak – a legtöbben éppen ezért első körben inkább a határokon belül maradnak, és nem merészkednek külföldre. Erre építve, valamint a gazdaság és a turizmus fellendítése érdekében a belga kormány úgy döntött, tízalkalmas utazási lehetőséget biztosít valamennyi állampolgárnak.

Az egész Belgium területére érvényes utalványokat júliustól december végéig lehet felhasználni, de kizárólag vonatra érvényesek.

Nem ez az egyetlen módszer, amivel az ország vezetése támogatja az embereket: a Brussels Times szerint a munkavállalók éttermekben, bárokban és kulturális intézményekben beváltható vouchereket kapnak háromszáz euró értékben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Pixabay, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ezt a légitársaságot kerüljük, ha csak tudjuk
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom