Close
Ez az ország ingyen vonatozást ad a lakosainak

Ez az ország ingyen vonatozást ad a lakosainak

Három hónapnyi bezártság után itt egy kis ösztönzés a belföldi értékek megismerésére.

Sokunknak ugye gyakorlatilag teljesen kimaradt a mostani tavasz a koronavírus-járvány miatt, a legszebb évszakban nem utazhattunk például annyit, amennyit szerettünk volna.

A nyári hónapok kérdései többek között a biztonságos utazás körül forognak – a legtöbben éppen ezért első körben inkább a határokon belül maradnak, és nem merészkednek külföldre. Erre építve, valamint a gazdaság és a turizmus fellendítése érdekében a belga kormány úgy döntött, tízalkalmas utazási lehetőséget biztosít valamennyi állampolgárnak.

Az egész Belgium területére érvényes utalványokat júliustól december végéig lehet felhasználni, de kizárólag vonatra érvényesek.

Nem ez az egyetlen módszer, amivel az ország vezetése támogatja az embereket: a Brussels Times szerint a munkavállalók éttermekben, bárokban és kulturális intézményekben beváltható vouchereket kapnak háromszáz euró értékben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Pixabay, Getty Images)

vonat | járvány | utalvány | ingyen | voucher

FOLYTASD EZZEL

Ha Bécsbe utazol a télen, számíts erre!

Újabb részletek derültek ki a világ legnagyobb aktív vulkánjának kitöréséről, reagált a turisztikai hatóság is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram