Close
Ezekre a helyekre repülhetsz Budapestről az ünnepek alatt

Ezekre a helyekre repülhetsz Budapestről az ünnepek alatt

Bővített célállomáslistával várják az ünnepeket a Budapestre járatot üzemeltető légitársaságok: december közepétől összesen ötvenegy úti célhoz jelentettek be légi összeköttetést, elősegítve, hogy aki teheti, a szerettei körében tölthesse a karácsonyt. 

Az elérhető célállomások listája (melyet ide kattintva lehet böngészni) az egyes országokban érvényben lévő korlátozások függvényében változhatnak. A Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy a nagykövetségek és a légitársaságok weboldalán tájékozódjanak az utazás feltételeiről – közölte a Budapest Airport.

A koronavírus-járvány terjedése és az utazási és egyéb korlátozások bevezetése miatt novemberben tovább csökkent a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma. Az elmúlt hónapban összesen 49 283 érkező és induló utast fogadott a fővárosi repülőtér, ami a tavalyi évben ebben az időszakban mért napi utasszámnak felel meg. A Budapest Airport ezzel november hónapban 96,1%-os forgalomcsökkenést regisztrált a 2019 novemberében mért adathoz képest. A repülőtér-üzemeltető decemberben is hasonló mértékű forgalomra számít, habár a karácsonyi időszak hozhat némi utasszám-növekedést. Ez azt jelenti, hogy a Budapest Airport éves forgalma 2020-ban legfeljebb négymillió fő lehet – olvasható a bud.hu-n.

Ez is érdekelhet:

(Forrás, fotók: Budapest Airport)

repülőtér | bud | ünnepek | járat | közlekedés

FOLYTASD EZZEL

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Tanulmány készült arról, volt-e értelme a Covid-korlátozásoknak

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom