Close
Ezen a reptéren úgy csinálhatsz, mintha elutaznál nyaralni, de valójában nem mész sehová

Ezen a reptéren úgy csinálhatsz, mintha elutaznál nyaralni, de valójában nem mész sehová

Azt nem tudjuk, itthon hány embernek hiányzik a repüléssel kapcsolatos összes macera, becsekkolás, biztonsági ellenőrzés, csomagfeladás és a többi, de Tajvanon a jelek szerint vannak ilyenek.

A reptéri élmények elmaradása miatt elvonási tüneteket produkálók most kicsit fellélegezhetnek, mert a tajpeji Songshan Airport kilencven jelentkezőnek megadja a lehetőséget, hogy úgy tegyenek, mintha nyaralni indulnának,

ám igazából ilyenről szó sincs.

Kicsit furcsán hangzik elsőre, de lényegében egy repülőtéri túráról van szó. A félnapos program során be lehet járni a terminált, kipipálva minden olyan kötelezettséget, amiket egy normál repülés előtt megtesz az utas, sőt, még a gépre is felszállhat – hogy aztán egyből le is szálljon és újra belépjen az országba.

A repülőtér igazgató-helyettese szerint ez a lehetőség leginkább azoknak szól, akiknek nem volt eddig esélyük nemzetközi járatokon utazni, most viszont alaposan megismerkedhetnek a beszállási folyamatokkal és a szolgáltatásokkal. A túrát július első napjaiban három alkalommal tartják meg, a résztvevők exkluzív szuveníreket is vásárolhatnak.

Songshan Tajpej két reptere közül a kisebbik, a város központjában található. Tajvan márciusban zárta le a határait a koronavírus-járvány miatt, jelenleg nem léphetnek be külföldiek a szigetre.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CNN, fotók: Unsplash, Pixabay)

reptér | tajvan | repülőtér | terminál | tajpej

FOLYTASD EZZEL

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Nagyon berágtak a gazdák a repceföldeken fotózkodó influenszerekre Ausztráliában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram