Close
Fedezd fel a szabadságot! – Roadtrip lakóautóval

Fedezd fel a szabadságot! – Roadtrip lakóautóval

Megismerni a világot és felfedezni a szabadságot, mindannyiunk vágya. És mi más hozhatna közelebb minket ehhez az álomhoz, mint egy igazi roadtrip? Nem csoda, hogy egyre népszerűbbé válik az a megoldás, hogy a bonyolult szállásfoglalásokat és a reptéri várakozást lecseréljük egy lakóautóra és elindulunk az ismeretlen tájak felé.

Szabadságot adó mozgó otthon

Az első és talán legfontosabb előnye egy lakóautós roadtrip-nek az, hogy hatalmas szabadságot ad. Nem vagyunk odaláncolva egyetlen helyhez sem, és nem kell szállodákban vagy panziókban szállást foglalnunk.

Az autónk maga lesz az otthonunk, ahol minden alapvető szükségletünket kielégíthetjük. Így szabadon utazhatunk keresztül-kasul a világban, és bárhova elmehetünk, ahova a szívünk vezet. Ha pedig nem szeretnénk lemondani a luxus körülményekről sem, máris csikoroghat a kamion gumi, ugyanis egy lakókamion mindent megadhat, amit csak egy luxusapartman tud!

Gazdaságos megoldás

Egy másik előnye a roadtrip lakóautónak az, hogy gazdaságos megoldás. Bár az autóvásárlás jelentős költségekkel jár, hosszú távon ez a legjobb befektetés, hiszen így nem kell folyamatosan szállásokat foglalnunk, éttermekben enni, vagy tömegközlekedést használni. A kisteherautó gumiabroncs pedig egyenesen jól mutat a „hippibusz” elején.

Az étkezéshez és alváshoz mindent megtalálunk a lakóautónkban, így a költségeink jelentősen csökkennek. Ezenkívül, ha többen utazunk, megoszthatjuk a költségeket, így mindenki kevesebbet fizet.

Határtalan felfedezés

A lakóautós utazás során rengeteg lehetőség nyílik a felfedezésre. Bármelyik pillanatban megállhatunk, hogy megcsodáljuk egy festői kilátást, megnézzünk egy híres látnivalót, vagy belevessük magunkat a vadregényes természetbe. A hagyományos turista útvonalakról letérve olyan helyeket fedezhetünk fel, amelyeket másképp sosem láthatnánk.

Egy roadtrip lakóautóval nem csak a cél a fontos, hanem maga az út is. Az autópályák helyett kevésbé ismert utakat választhatunk, hogy felfedezzük a helyi kultúrát és az embereket. Megállhatunk kisebb falvakban, ahol kipróbálhatjuk a tradicionális ételeket és a vendégszeretetet. Így a roadtrip nem csak egy egyszerű utazás lesz, hanem valódi élményekben gazdag kaland.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram