Close
Fájó bejelentést tett a Wizz Air a debreceni bázisával kapcsolatban

Fájó bejelentést tett a Wizz Air a debreceni bázisával kapcsolatban

A magyar kötődésű légitársaság 2020. március 24-étől május 1-ig felfüggeszti debreceni bázisát és törli valamennyi, a városból induló és oda érkező járatát.

A Wizz Air közlése szerint március 25-étől április 5-ig a belgiumi repülőtér intézkedései miatt a Budapest és Brüsszel–Charleroi között közlekedő járatát is megszünteti.

A törölt járatokra foglalással rendelkező utasokat a légitársaság a lehető leghamarabb e-mailen tájékoztatja a törlésekről, amennyiben jegyüket a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásában vásárolták meg. A Wizz Air az érintett utasok Wizz számlájára automatikusan jóváírja a viteldíj összegének 120 százalékát, amelyet huszonnégy hónapon belül használhatnak fel a Wizz Air termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlására.

Az utasok kérhetik a viteldíj visszatérítését is, amely azonban hosszabb időt vesz igénybe. A bankszámlára vagy bankkártyára való visszautalás lépéseiről külön e-mailben küldenek tájékoztatást. Az utóbbi opciót választók az eredeti viteldíj 100 százalékát kapják vissza.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom