Close
Fájó bejelentést tett a Wizz Air a debreceni bázisával kapcsolatban

Fájó bejelentést tett a Wizz Air a debreceni bázisával kapcsolatban

A magyar kötődésű légitársaság 2020. március 24-étől május 1-ig felfüggeszti debreceni bázisát és törli valamennyi, a városból induló és oda érkező járatát.

A Wizz Air közlése szerint március 25-étől április 5-ig a belgiumi repülőtér intézkedései miatt a Budapest és Brüsszel–Charleroi között közlekedő járatát is megszünteti.

A törölt járatokra foglalással rendelkező utasokat a légitársaság a lehető leghamarabb e-mailen tájékoztatja a törlésekről, amennyiben jegyüket a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásában vásárolták meg. A Wizz Air az érintett utasok Wizz számlájára automatikusan jóváírja a viteldíj összegének 120 százalékát, amelyet huszonnégy hónapon belül használhatnak fel a Wizz Air termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlására.

Az utasok kérhetik a viteldíj visszatérítését is, amely azonban hosszabb időt vesz igénybe. A bankszámlára vagy bankkártyára való visszautalás lépéseiről külön e-mailben küldenek tájékoztatást. Az utóbbi opciót választók az eredeti viteldíj 100 százalékát kapják vissza.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Unsplash)

utazás | koronavírus | bázis | reptér | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Ettől az időponttól utazhatunk egyénileg is Japánba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom