Felhasználási javaslatok a darázs, más néven waffel anyaghoz

Alapvetően a legtöbb anyagtípust nem csupán egy dologra tudod felhasználni, és a lehetőségeknek csupán a fantázia szab határokat. Nincs ez másképp a darázs, vagy más néven waffel anyaggal sem.

Már nagyanyáink is használták és kedvelték ezt a szövetet, de ahogy a legtöbb dologról, erről is elmondható, hogy az ipar fejlődése lehetővé tette, hogy még jobb tulajdonságai lehessenek. Lássuk tehát, te mire használhatod a mindennapok során a darázs anyagot!

Újítások a gyártástechnológiában

A sokoldalúan felhasználható darázs anyagot könnyen beszerezheted a K-ELME webáruház egyéb szövött anyagai közül, és máris megkezdheted a hasznos dolgok elkészítését!

Manapság ez a textília már egy 3D-s szövési technikával készül, ami lehetővé teszi azt, hogy több nedvességet szívjon fel, teljességgel pamutból készüljön, és jobb légáteresztő képességgel rendelkezzen, mint az elődei.

Te tudod már, mit készítenél darázs anyagból? Ha még nem, adunk pár tippet.

Klasszikus törlőkendő modern köntösben

A papírtörlők szinte már minden háztartásban jelen vannak napjainkban, de sokan vannak, akik érzik, hogy ez nem feltétlenül fenntartható így, és keresik az alternatívákat. A waffel anyag kiváló nedvszívó képessége miatt remek alternatívát kínál a papírtörlők kiváltására.

Ha a szeretnéd, hogy hasonló formát is öltsön, akkor nincs más teendőd, mint néhány patent segítségével összekapcsolhatóvá tenni az egyes darabokat. Többet egymáshoz pattintva, majd az egészet felcsavarva pedig egyáltalán nem lesz többé hiányérzeted a papírtörlőket illetően.

Törölköző kicsiknek és nagyoknak

A kiemelkedő nedvszívó képesség az élet más területén is remek lehetőségeket tartogat magában. Amennyiben hagyományos vagy szaunázáshoz használt törölközőre lenne szükséged, a darázs anyag nagyon jó alapanyagnak bizonyulhat.

Mindamellett pedig a legkisebbeknek is megfelelő törölköző alapanyag lehet ez a textil, mivel a beavatás után egy kifejezetten puha anyagot kapunk, ami nagyon hamar meg tudja szárítani jó alaposan a babák bőrét. Az Oeko-Tex minősítés pedig további megerősítést tud adni a gyermeküknek legjobbat akaró szülőknek is.

Takaró minden körülmények között

 

A puhasága miatt bármikor jó érzés lehet egy darázs anyagból készült takaróba burkolózni, így akár a kanapéra bekészített TV-nézős plédnek is jó választás ez az anyag, de az igazi előnyei nyáron tudnak megmutatkozni.

 

Rendkívül jól szellőzik, ezért nem lesz olyan érzésünk, hogy megfulladunk alatta, vagy befülledne a bőrünk. Emellett pedig a nedvszívó képessége is kapóra jön, mert az izzadtságot is jól fel tudja szívni, így attól sem kell tartanunk, hogy megfázunk, ha mondjuk egy ventilátor, légkondi közelében aludtunk el.

 

Ezek a tulajdonságok kiemelt fontossággal bírnak nyáron, ha egy kisgyermekről van szó. Nekik még lényegesen fontosabb az, hogy a bőrük megfelelően szellőző, bőrbarát anyagokkal érintkezzen, valamint sokkal hamarabb meg tudnak fázni, ha megizzadnak, és egy kis szél éri őket. De egy darázs anyagból készült takaróval ez könnyen megelőzhető.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom