Close
Hihetetlen indulatokat vált ki belőlünk ez az egyperces film

Hihetetlen indulatokat vált ki belőlünk ez az egyperces film

Ismerjük azokat a videókat, amelyek valami megmagyarázhatatlan módon kedvencekké válnak. Monoton mozgások, amik beszippantanak, éteri szimmetriára építő mozgóképek például. Oké, most hozzuk az ellentettjét: a Parallel Studio egyperces etűdje több mint felkavaró. 

Ezek a nüansznyi dolgok a való életben nagyon felidegesítenek, de még így, animálva is felkavarnak, hihetetlen indulatokat szabadítanak fel. Egykor nagyot ment ez az animáció, ezért nem bántuk, hogy le kellett porolni.

Majdnem megvolt. Majdnem sikerült.

Ez is érdekelhet:

 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom