Close
A luxusmárka első lakberendezési butikja minden képzeletet felülmúl

A luxusmárka első lakberendezési butikja minden képzeletet felülmúl

A FENDI bejelentette első FENDI Casa Flagship üzletének megnyitását. A lenyűgöző bemutatóterem a Piazza della Scalán található, Milánó szívében.

Az új üzlet megnyitása kulcsfontosságú eleme a Design Holding és a FENDI közötti együttműködésnek, amelynek eredményeként létre jött a Fashion Furniture Design (FF Design) vállalat. Ez felel a FENDI Casa világának fejlesztéséért.

A lakberendezési butikban megjelenik mindaz, ami a FENDI-t jellemzi. A nagy és elegáns térben főszerep jut a kontrasztos anyagoknak, a fények és az árnyékok játékának. A nappali-, étkező-, háló- és kültéri helyiségekhez szükséges bútorok két emeleten terülnek el a hozzájuk illő kiegészítők széles választékával.

Lehetetlen elmenni a Yellow Sign új szőnyegkollekciója, a FENDI Penguin mintájával ellátott csempék és a Karl Lagerfeld által tervezett elegáns Karligraphy logó mellett.

A bemutatóterem bejáratánál és négy ablakánál a 2021-ben bemutatott KOMPA kollekcióhoz tartozó darabok tekinthetők meg, melyek egyedileg számozottak és Botswanában készültek. A kirakatokban Chichira szekrény, Loma és Shiya székek kaptak helyet. A bejáratnál látható a Madua szék, amely a Delfina Delettrez Fendi által tervezett O’Lock logóból lett tovább gondolva.

Az első FENDI Casa után úgy tudni, hamarosan Miamiban és Sanghajban is bemutatkozhatnak majd az ámulatba ejtő luxusbútorok.

(Forrás: Haute Living, fotók: FENDI Casa)

fendi casa | lakberendezés | fendi | luxus bútor | luxusbútor

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram