Close
Több mint all inclusive: privát cápamerülés jár egy új matrac teszteléséhez

Több mint all inclusive: privát cápamerülés jár egy új matrac teszteléséhez

A Beautyrest nem mindennapi szálláshelyet kínál a vendégeknek egyetlen éjszakára, hiszen lehetőséget biztosítanak rá, hogy szebbnél szebb halak között töltsék az éjjelt, közben pedig kipróbálhassák az új, fenntartható matracukat is.

Júniusban a Beautyrest matracgyártó bemutatta új Harmony Lux Hybrid matracát, amely a fenntartható Harmony kollekció harmadik szériája. A matrac elkészítése során az óceánból származó műanyagokat használtak fel.

Úgy tudni, csak 2020-ban a vállalat több mint 3,8 millió műanyag palackot alakított át luxusszövetté, az idei évben pedig 23 millió palack begyűjtését tervezik.

A matracot az Óceánok Világnapján mutatták be, néhány szerencsés pedig egy különleges vízi élmény során tesztelheti majd a Long Island Aquariumban. A vendégek a 2021. augusztus 19. és 20. közötti éjszakán nemcsak kipróbálhatják majd az új matracot, hanem részt vehetnek egy privát pingvintalálkozón, cápamerülésen, és akváriumi túrán is, mindemellé pedig pezsgős vacsora és hínárpakolás is jár majd. Az exkluzív élményt kétszáz dollárért lehet megvásárolni, a résztvevők a leggyorsabban foglalók közül kerülnek majd ki.

Eközben új luxushotel nyílt a Versailles-i palota területén, amely XIV. Lajos és Marie-Antoinette egykori rezidenciájaként Franciaország egyik leglátogatottabb turisztikai attrakciója.

(Fotó: Beautyrest)

hotel | utazás | luxus | szálloda

FOLYTASD EZZEL

Brutális, mennyivel több pénz kell egy átlagos lakás megvásárlásához mint két éve

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram