Close
Több mint all inclusive: privát cápamerülés jár egy új matrac teszteléséhez

Több mint all inclusive: privát cápamerülés jár egy új matrac teszteléséhez

A Beautyrest nem mindennapi szálláshelyet kínál a vendégeknek egyetlen éjszakára, hiszen lehetőséget biztosítanak rá, hogy szebbnél szebb halak között töltsék az éjjelt, közben pedig kipróbálhassák az új, fenntartható matracukat is.

Júniusban a Beautyrest matracgyártó bemutatta új Harmony Lux Hybrid matracát, amely a fenntartható Harmony kollekció harmadik szériája. A matrac elkészítése során az óceánból származó műanyagokat használtak fel.

Úgy tudni, csak 2020-ban a vállalat több mint 3,8 millió műanyag palackot alakított át luxusszövetté, az idei évben pedig 23 millió palack begyűjtését tervezik.

A matracot az Óceánok Világnapján mutatták be, néhány szerencsés pedig egy különleges vízi élmény során tesztelheti majd a Long Island Aquariumban. A vendégek a 2021. augusztus 19. és 20. közötti éjszakán nemcsak kipróbálhatják majd az új matracot, hanem részt vehetnek egy privát pingvintalálkozón, cápamerülésen, és akváriumi túrán is, mindemellé pedig pezsgős vacsora és hínárpakolás is jár majd. Az exkluzív élményt kétszáz dollárért lehet megvásárolni, a résztvevők a leggyorsabban foglalók közül kerülnek majd ki.

Eközben új luxushotel nyílt a Versailles-i palota területén, amely XIV. Lajos és Marie-Antoinette egykori rezidenciájaként Franciaország egyik leglátogatottabb turisztikai attrakciója.

(Fotó: Beautyrest)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom