Close
Férfi pénztárca – milyen színt válasszak?

Férfi pénztárca – milyen színt válasszak?

A 2022-es esztendő a színekről szólt a divat világában, s nagyon úgy tűnik, ez az irány a következő esztendőben sem változik. Ennek fényében a férfi pénztárca kínálat tagjai színpompásak, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. De vajon megéri bevállalni az újító árnyalatokat, vagy jobb kitartani a hagyományosnak mondható variációk mellett?

A feketén túl is van élet?

Sokan hajlamosak belebonyolódni abba az okfejtésbe, hogy a férfiasság leginkább sötét árnyalatokkal képviselhető úgy igazán. A fekete talán ezért az egyik legkedveltebb színvariáció az urak körében, de a sötétkék is kétségtelenül arat. Pedig a férfi pénztárca nem feltétlenül csak akkor stílusos, ha a megszokottnak mondható színekben virít. Igen, nagyon szép és férfias a fekete vagy a barna, ezt senki sem vitatja. De vajon hogy néz ki egy khaki, terepszínű vagy történetesen bordó modell? Eláruljuk: elképesztően vonzóan!

Hogy miért? Azért, mert a színekben is van erő. Ha a választás harmonizál az egyéni elgondolásokkal, akkor érdemes élni az árnyalatok adta előnyökkel. Amikből van bőven. Például nem unalmasak, nem sablonosak. Ráadásként a mindennapok szürkeségét pillanatok alatt újraszínezhetik. A CCC széles választékában bőven akadnak ilyen-olyan színvariánsok. Így senkinek sem okozhat nehézséget a döntés. Ha pedig még mindig a tradicionális verziók a személyes befutók, akkor ezzel sincsen probléma. A lényeg a nyitottság. A valami új iránt érzett kíváncsiság.

Alkalmi vagy hétköznapi?

Bár furcsának tűnhet ez a kérdés, de a férfi pénztárca küllemében épp úgy igazodhat a körülményekhez, mint a ruhadarabok. Az elegancia hírnökei szinte kivétel nélkül sötét árnyalatokba öltöznek, ezek az alkalmi típusok, amik különleges kisugárzásukkal tovább fokozhatják az adott esemény nívóját.

Viszont a mindennapos használatba nagyon is beleférnek az élénkebb színek. Amire célszerű odafigyelni, az a kellő strammság, strapabírás. Hiszen a legtöbbször a férfiak tárcája egy igazi, hamisíthatatlan multifunkcionális kiegészítő. Irattárca, mobiltartó és pénztárca egyben. Mint ilyen, sokat van kézben vagy farzsebben. Ahhoz, hogy jól viselje a gyűrődést, nélkülözhetetlen a prémium minőség, ami a CCC esetében nem kérdéses.

Kicsi vagy nagy méretű modell a nyertes?

Örök dilemma, hogy mekkora az a méret, ami férfi szemmel még tolerálható? A CCC üzleteiben országszerte akár személyesen is meg lehet nézni, hogy melyek azok a paraméterek, amik ténylegesen ideálisak. Nem érdemes ennél kevesebbel beérni egyébként. A tárca használatának módja sokat elárul, azaz vásárlás előtt jó ötlet végiggondolni, hogy a kiszemelt modellnek majd végül milyen feladatokat kell teljesítenie.

A legtöbben a tapasztalatok szerint a kisebb méretű variációkra voksolnak a legszívesebben, amik még a farzsebbe is beleférnek. De azért természetesen akadnak kivételek. Ha a kézbe fogás nem releváns elvárás, akkor a CCC online felületén pár kattintás nyomán leadható a rendelés. Kétségtelenül ez a megoldás a leggyorsabb, egyúttal a legkényelmesebb. S ha a fontos paraméterek adottak, akkor nincs is ennél logikusabb választás.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram