Close
Férfi táska – egy praktikus és csinos kiegészítő

Férfi táska – egy praktikus és csinos kiegészítő

Tény, hogy a férfiak átlagban kevésbé viselnek táskát. Ám még náluk is akadnak olyan esetek, amikor a táska hordása elkerülhetetlen. Ez lehet egy üzleti találkozó, egyetemi előadás vagy épp egy rövid utazás. Ezekhez különféle táskákat találhatunk. Milyet válasszunk?

Válltáskák és laptoptáskák a mindennapokra

Egy kényelmes és stílusos férfi válltáska bármikor nagy segítségünkre lehet, ha az egész napot a városban töltjük. Üzleti találkozókon a laptopnak és a papíroknak is kell hely, és egy ilyen táskában igazán stílusos lehet a megjelenésünk. Ugyanakkor a férfi válltáska akkor is hasznos lehet, ha egyetemre vagy bármilyen más tanfolyamra járunk. Mire figyeljünk oda a kiválasztásakor? Főleg a laptoptáska esetén nem szabad elhanyagolni a minőséget. Nincs is annál rosszabb, ha például pont az elszakadt táska miatt sérül majd meg a gépünk. Ezért a legjobb, ha egy olyan strapabíró fazont választunk, amely jól terhelhető. Ezek között jócskán találunk ráadásul kifejezetten stílusos, akár bőr modellt is, ami remekül beilleszthető mindenféle viselethez. Az ilyen táskáknál a vállpánt kidolgozása sem másodrendű. Ügyeljünk arra, hogy olyan vállpánttal rendelkező táskát válasszunk, amelynek van párnázottsága, ugyanis a válltáskák könnyedén kényelmetlenné válhatnak, ha nem jó hozzájuk a pánt.

Városi hátizsákok – minden alkalomra

Már egyáltalán nem ritka, hogy valaki például talpig öltönyben egy üzleti találkozóra hátizsákkal megy. Sőt kifejezetten olyan hátizsákokat is kapni már, amelyek nagyon is jól mutatnak az elegáns megjelenéshez. Például a Lanetti vagy a Gino Rossi táskái pont ilyenek, számtalan elegáns modellt szerezhetjük be a CCC áruházában. Ezért nem is kell nagyon keresgélnünk, elég ha felnézünk a CCC online felületére és kiválasztjuk a megfelelő modellt. Ezek között találhatunk szintetikus és valódi bőrből készült darabokat is. Ízlésünk válogatja, melyiket szeretnénk majd. Ezen kívül a városi hátizsákok között már egészen praktikus, kompakt formák is találhatóak, amelyek például egyben kézitáskaként és még válltáskaként is funkcionálhatnak. Remek kiegészítőnk lehet a mindennapokra, nem csak a munkába járáshoz.

Minitáskák – a komfort érdekében

Akárhogy is próbáljuk kerülni a témát: sok férfinak bizony szükséges van a táskára. A mobiltelefon és a pénztárca mellett ugyanis már egyre többen hordanak más kiegészítőket is. Ezek pedig nem férnek el csak úgy a két farzsebben. Egyébként is: a táska jóval biztonságosabb megoldás a dolgaink tárolására, mint egy zseb. Pontosan ezért találták ki a kompakt keresztpántos, illetve válltáskákat, amelyek nagyjából a női kisméretű táskáknak felelnek meg. Ezeket a modelleket bátran felvehetjük minden alkalomra. Pont annyi dolognak van benne hely, ami egy férfinak bőven elég lehet. Kényelmesen elfér benne a pénztárcánk, a mobilunk, a kocsikulcsunk és pár papír zsebkendő, illetve akár egy kisebb tablet is. Ezekkel a típusú táskákkal kényelmesen és biztonságban tarthatjuk az értékeinket.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram