Close
Fiatalítsd meg arcbőröd kíméletes módon hialuronsavval!

Fiatalítsd meg arcbőröd kíméletes módon hialuronsavval!

Az évek múlásával mindenkit utolér a látványos bőröregedés. A szerencsésebbek arcán csak igen idős korban jelennek meg a mély ráncok és pigmentfoltok, azonban jó tudnunk, hogy a legtöbbünknek a fiatalos megjelenéshez külső segítséget kell igénybe venni.

 

A bőr rugalmasságának és feszességének visszaállításához az esztétikai orvoslás területén kell körülnézni. Az Aesthetica Orvosi Központban végzett arc- és ráncfeltöltés kíméletes módon oldja meg problémánkat. A hialuronsavas arcformázás visszaadja fiatalos külsőnket. A népszerű eljárás hatására ismét csodás arc tekint majd vissza a tükörből. Nézzük részletesebben, milyen módszerről van szó, és mikor igazán hatásos!

 

A hialuronsavas arcformázásról

 

A beavatkozás olyan esztétikai kezelés, melyet szakképzett plasztikai sebészek végeznek. Az eljárás során a szervezetünkben megtalálható hialuronsav hiányát pótolják. A hialuronsav olyan természetes anyag, mely testünk kötőszöveteinek fontos eleme. Nagy mennyiségű nedvesség megkötésére képes, ami hatására megtámasztja a kollagén- és elasztánrostokat, melyek a rugalmas bőrt garantálják.

 

A hialuronsav sajnos a kor előrehaladtával egyre csökkenő mennyiségben található meg a bőrben, így annak pótlása elengedhetetlen a fiatalos külső eléréséhez. A sebész által végzett arcformázás során a hialuronsavat a bőr alá fecskendezik, így célzottan a kezelt területet tudja alakítani. A természetes hatásra törekedve, látványos eredmények érhetőek el rövid idő alatt.

Milyen előnyökkel jár a beavatkozás?

 

Miután természetes és jó minőségű anyag kerül a szervezetbe, így a mellékhatásoktól nem kell tartanunk. A kapott eredmény rendkívül tartós, azonban nem tekinthető véglegesnek, így egy idő után ismételni kell a kezelést. A feltöltés hatására kisimulnak az apróbb és közepesen mély ráncok és barázdák.

 

A beavatkozást követően a bőr frissebb, hidratáltabb jelleget mutat, és csodás, puha lesz. Nemcsak a bőr fiatalítására alkalmas az eljárás, hanem az arc formázására is. A kontúrok és a volumenhiány pótlása képes az arcforma megváltozatására is. Az élesebb állvonal vagy a hangsúlyosabb járomcsont már nem álom, egyszerűen megoldható a hialuronsavas kezeléssel.

 

Kinek ajánljuk?

 

A biztonságos és alacsony kockázatú beavatkozás sokaknál alkalmazható eljárás, de vannak kivételek. Elsősorban azok számára ajánlott, akik még csak kismértékben veszítették el az arc kontúrjait, és kiterjedt bőrproblémájuk sincs.

 

Prevenciós jelleggel már a fiatalabb korosztály is alkalmazhatja az eljárást. Az erőteljesebb változásra vágyók, vagy a látványosan öregedett bőr helyreállítására inkább plasztikai beavatkozások vagy más kezelések alkalmazhatóak.

 

A hialuronsavas arcformázást leginkább az arc kontúrjainak kiemelésére, az ajkak teltebbé tételére, az orr és szem közötti ránc kisimítására, a szemek alatti karikák eltüntetésére alkalmas eljárás.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram