Close
Igazi fiesztát rendeznek a legjobb spanyol borokkal a Duna Palotában

Igazi fiesztát rendeznek a legjobb spanyol borokkal a Duna Palotában

Több mint hetven spanyol pincészet háromszáz borát kóstolhatjuk meg május 3-án, és ez még nem minden.

A rendezvény neve Fiesta de Vino, melyen nem csak a gazdag borkulturájáról ismert ország legjobb boraival koccinthatunk, hanem melléjük tapasokat falatozhatunk, és borralt illusztrált előadásokon, valamint vakkóstolókon vehetünk részt, és házi sommelier-bajnokságon is szurkolhatunk.

Az előadásokon ritkaságokat és díjnyertes tételeket lehet kóstolni – igaz, ezek férőhelyei korlátozottak, és külön belépőt kell vásárolni rájuk. Az esemény helyszíne az egy napra piros-sárgába öltöző belvárosi Duna Palota lesz, ahol itthon eddig soha nem látott választékban válogathatunk a kecses cavák, az illatos fehérborok, a zamatos rozék, a telt vörösborok, és a könnyed desszertborok között.

Mivel az épület kapacitása véges, ezért érdemes minél hamarabb beszerezni a belépőket.

Ez is érdeklehet:

(Fotók: Fiesta de Vino, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom