Close
Igazi fiesztát rendeznek a legjobb spanyol borokkal a Duna Palotában

Igazi fiesztát rendeznek a legjobb spanyol borokkal a Duna Palotában

Több mint hetven spanyol pincészet háromszáz borát kóstolhatjuk meg május 3-án, és ez még nem minden.

A rendezvény neve Fiesta de Vino, melyen nem csak a gazdag borkulturájáról ismert ország legjobb boraival koccinthatunk, hanem melléjük tapasokat falatozhatunk, és borralt illusztrált előadásokon, valamint vakkóstolókon vehetünk részt, és házi sommelier-bajnokságon is szurkolhatunk.

Az előadásokon ritkaságokat és díjnyertes tételeket lehet kóstolni – igaz, ezek férőhelyei korlátozottak, és külön belépőt kell vásárolni rájuk. Az esemény helyszíne az egy napra piros-sárgába öltöző belvárosi Duna Palota lesz, ahol itthon eddig soha nem látott választékban válogathatunk a kecses cavák, az illatos fehérborok, a zamatos rozék, a telt vörösborok, és a könnyed desszertborok között.

Mivel az épület kapacitása véges, ezért érdemes minél hamarabb beszerezni a belépőket.

Ez is érdeklehet:

(Fotók: Fiesta de Vino, Unsplash)

rendezvény | belváros | duna palota | fiesta de vino | szakmai

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram