Close
Ez az apró, tóparti faház pontosan az, amiért annyira szeretjük a finneket

Ez az apró, tóparti faház pontosan az, amiért annyira szeretjük a finneket

Együtt mozog a természettel, nem akar sokat, cserébe eredeti és nagyszerű.

Egy filmkészítőnek tervezte elvonulós laknak ezt a házat a Porovesi-tó partján a Pirinen & Salo építésziroda. A kabin kialakításakor a tervezők a templomi építészetből merítettek, így a mindösszesen tizenöt négyzetméteres faházikó belseje úgy tagolódik miniben, akár egy templom: főhajó, mellékhajók és apszis – ebben az esetben szentképek helyett a tulaj kedvenc filmposztereivel dekorálva.

A Filmkészítő házikója névre keresztelt nyaralóban a munkastúdió mellett egy fürdőszoba és egy technikai eszközöket tároló helyiség található, valamint egy kis galéria, ahonnan tökéletes a kikukucskálás a természetre.

A kátránnyal bevont faház kívül és belül is tökéletes kreatív elvonulóhely – szerintünk egy nyár alatt itt simán megszületik egy új díjnyertes filmötlet.

(Fotók: Marc Goodwin)

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom