Close
Öt napra a finneké lesz a Toldi Mozi

Öt napra a finneké lesz a Toldi Mozi

Jön a Finn Filmnapok.

Az senkit nem lep meg, hogy az egy négyzetméterre jutó metálbandák száma Finnországban a legmagasabb, az már inkább, hogy mennyi remek film is készül a skandináv országban. Ennek lesz kézzelfogható, szemmel látható bizonyítéka a február 6-a és 10-e között zajló Finn Filmnapok. Az idei fesztiválra beválogatott filmek többsége a világ több nagynevű filmfesztiválján szerepelt korábban. A nyitófilm a Heavy Túra című vígjáték lesz, ami egy finn metálzenekar kalandos roadtripjét mutatja be, és a műfajból sejthető, hogy olyan mozi lesz, ami segíthet megszerettetni a finn filmeket azokkal is, akik egyébként távolról elkerülnék az északi filmalkotásokat. A premieren részt a vesz a rendező, az egyik színész, a Dürer Kertben pedig február hetedikén egy finn metálbanda ad koncertet.

A jegyvásárlás január 31-én indul.

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom