Close
Így dolgozik Firenze egyik legautentikusabb mesterszabója

Így dolgozik Firenze egyik legautentikusabb mesterszabója

Antonio Liverano legenda, csupa nagybetűvel.

A firenzei stílus egyik atyamestere olyan, mint aki egy Krúdy Gyula-regényből lépett elénk – és most nagylelkűen feledkezzünk el arról, hogy nagyszerű regényírónk már nem élt, amikor Liverano megszületett. A lényeg, hogy a hatvanas éveiben járó mester színes karakter, aki egy régi hagyomány egyik hiteles képviselője. A filmből kiderül, hogy az egykori szabászmester ma már egy olyan céget irányít, amelynek Hongkongban is van lerakata, és azt is látjuk, hogyan képezi ki a jövő generációinak Liveranójait.

Ez is érdekelhet:

video | szabóság | antonio liverano | Firenze

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom