Így dolgozik Firenze egyik legautentikusabb mesterszabója

Antonio Liverano legenda, csupa nagybetűvel.

A firenzei stílus egyik atyamestere olyan, mint aki egy Krúdy Gyula-regényből lépett elénk – és most nagylelkűen feledkezzünk el arról, hogy nagyszerű regényírónk már nem élt, amikor Liverano megszületett. A lényeg, hogy a hatvanas éveiben járó mester színes karakter, aki egy régi hagyomány egyik hiteles képviselője. A filmből kiderül, hogy az egykori szabászmester ma már egy olyan céget irányít, amelynek Hongkongban is van lerakata, és azt is látjuk, hogyan képezi ki a jövő generációinak Liveranójait.

Ez is érdekelhet:

Brazíliába kell utazni, hogy a világ legszebb strandján pihenhessünk

A Tripadvisor a felhasználói értékelések alapján hirdette ki 2019 huszonöt legszebb strandját.

antonio liverano | Firenze | szabóság | video

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom