Close
Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

A világ leghíresebb mexikói női művésze előtt tisztelegnek a divattervezők, akik látványosra sikerült kapszulakollekciót alkottak meg a Nemzeti Hispán Örökség Hónapjára.

Frida Kahlo alkotásai generációkat inspiráltak, művei és egész élete mai napig nagy hatással van a kulturális életre, nem csoda, hogy a The Hundreds ruházati márkát is megihlette.

A divatmárka egy exkluzív új kapszulakollekciót alkotott meg. A céljuk az volt, hogy egyrészről tisztelegjenek a világ leghíresebb mexikói női művésze előtt, másrészről pedig, hogy kapcsolódhassanak a Nemzeti Hispán Örökség Hónapjához is.

A kapszulakollekció tartalmaz egy ötszáz darabból álló Wildflower puzzle-t, valamint számos kapucnis pulóvert, sapkát és pólót is.

A ruhadarabok Kahlo híres ikonográfiájához hasonló virágos grafikákat kaptak.

A szeptember 29-én megjelenő The Hundreds x Frida Kahlo kollekció elérhető lesz a márka weboldalán.

(Forrás: Hypebeast, fotók: The Hundreds)

utcai viselet | frida kahlo | kapszulakollekció | divat

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram