Close
Ma estére ne csináljanak programot Frida Kahlo rajongói

Ma estére ne csináljanak programot Frida Kahlo rajongói

Vagyis igen, de ezt.

Érdekel a 20. század talán legmeghatározóbb női alkotójának művészete? Csatlakozz ehhez az interaktív  tárlatvezetéshez, melyen az első magyarországi Frida Kahlo-kiállítás virtuális tereiből jelentkeznek be – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A MúzeumFlow interaktív tárlatvezetése során felidézik a 2018-as Frida Kahlo. Remekművek a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedóból című kiállítást.

A mexikóvárosi Museo Dolores Olmedo, valamint más jelentős mexikói gyűjtemények jóvoltából több mint harminc festményt és grafikát mutat be a tárlat. A válogatás – melyben a művész védjegyévé vált önarcképei mellett szerepelnek olyan jelentős művek is, mint az első vászonfestményeinek egyike 1927-ből, valamint életrajzi ihletésű képek, portrék, szimbolikus tartalommal telített alkotások, rajzok, illetve fotók – betekintést enged Frida Kahlo szuggesztív, ám testi és lelki gyötrelmekkel teli belső világába, valamint az általa megélt és újrateremtett, mitikus valóságba.

A tárlatvezetést követően egy hétig önállóan is bejárható a kiállítás.

  • Időpont: augusztus 5. csütörtök, 19:00
  • Max. résztvevő szám: 90 fő
  • Platform: ZOOM
  • Az online tárlatvezetés hossza: 50 perc
  • Részvételi díj: 1000 Ft/fő

Jegyek itt kaphatók.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Idén tavasszal Magyarországra jön a Comédie-Francaise
Mozizz a nappalidból februárban! – Húsz filmet nézhetsz meg ingyen
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom