Close
Ma estére ne csináljanak programot Frida Kahlo rajongói

Ma estére ne csináljanak programot Frida Kahlo rajongói

Vagyis igen, de ezt.

Érdekel a 20. század talán legmeghatározóbb női alkotójának művészete? Csatlakozz ehhez az interaktív  tárlatvezetéshez, melyen az első magyarországi Frida Kahlo-kiállítás virtuális tereiből jelentkeznek be – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A MúzeumFlow interaktív tárlatvezetése során felidézik a 2018-as Frida Kahlo. Remekművek a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedóból című kiállítást.

A mexikóvárosi Museo Dolores Olmedo, valamint más jelentős mexikói gyűjtemények jóvoltából több mint harminc festményt és grafikát mutat be a tárlat. A válogatás – melyben a művész védjegyévé vált önarcképei mellett szerepelnek olyan jelentős művek is, mint az első vászonfestményeinek egyike 1927-ből, valamint életrajzi ihletésű képek, portrék, szimbolikus tartalommal telített alkotások, rajzok, illetve fotók – betekintést enged Frida Kahlo szuggesztív, ám testi és lelki gyötrelmekkel teli belső világába, valamint az általa megélt és újrateremtett, mitikus valóságba.

A tárlatvezetést követően egy hétig önállóan is bejárható a kiállítás.

  • Időpont: augusztus 5. csütörtök, 19:00
  • Max. résztvevő szám: 90 fő
  • Platform: ZOOM
  • Az online tárlatvezetés hossza: 50 perc
  • Részvételi díj: 1000 Ft/fő

Jegyek itt kaphatók.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

frida kahlo | ajánló | tárlat | kiállítás | program

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram