Close
Fürdőszoba, mely igazi felüdülést biztosít

Fürdőszoba, mely igazi felüdülést biztosít

Az igazi álom fürdőszoba olyan, mint egy kis oázis az otthonunkban. De hogyan alakíthatjuk ki a felüdülést nyújtó fürdőszobát? A nyugalom és béke szigetének a kivitelezését részletes igényfelmérés és pontos tervezés kell, hogy megelőzze.

Személyre szabott elrendezés a fürdőszobában

A legpraktikusabb, ha a rendelkezésre álló helyet és a helyiség adottságait figyelembe véve történik a fürdőszoba berendezése. A LivDan Home egyedi bútortervezés és kivitelezés szolgáltatásának köszönhetően maximálisan egyénre szabható a fürdő kialakítása.

Az első lépés a helyszín alapos felmérése és az elrendezés tervezése. Fontos, hogy a fürdőszoba területe és a fali elemek lehetővé tegyék a kényelmes közlekedést és a különböző funkcionális zónák kialakítását, mint például a zuhanyzó, kád, mosdó, toalett.

Kád és/vagy zuhanyzó?

Egy minőségi kád a fürdőszoba központi elemévé válhat. Válasszunk egy kényelmes, mély kádat, amelyben ellazulhatunk egy hosszú, megerőltető nap után. A kád kialakítása és anyaga is fontos szempont, amely hozzájárul az álom fürdőszoba esztétikájához.

Az igazi felüdülést nyújtó fürdőszoba elengedhetetlen eleme a wellness-zuhanyzó. Gondoljunk olyan funkciókra, mint a zuhanyfejek változatos beállításai, esetleg masszázsfunkciók, esőztető zuhanyfej vagy gőzkabin lehetősége.

Minőségi csaptelepek és szaniterek

Ne feledkezzünk meg a csaptelepek és szaniterek minőségéről és stílusáról sem. Olyan csaptelepeket válasszunk, amelyek könnyen használhatók és esztétikailag is vonzók. Fontos szerepe van az egyedülálló formatervezésnek, ennek köszönhetően pedig a vizes blokk igazán egyedi karaktert kaphat.

Megfelelő világítás

Különböző hangulatokat teremthetünk a megfelelően kialakított világítással. Fontos, hogy a fürdőszobában legyen elegendő természetes fény, de gondoljunk a kellemes hangulatvilágításra is. Dimmelhető világítás és esetleg gyertyák is hozzájárulhatnak az esti pihentető fürdőzés hangulatához.

Rendezett környezet tárolók segítségével

Ahhoz, hogy a fürdőszoba igazán pihentető és kényelmes legyen, fontos, hogy a helyiség rendezett legyen. Gondoskodjunk a megfelelő mennyiségű fiókokról, szekrényekről és polcokról, hogy minden tárgyunknak legyen helye, és elkerüljük a felesleges káoszt.

A természetes elemek, mint például a zöld növények, kő- vagy fafelületek, hozzájárulnak a nyugalom és harmónia kialakításához. Ügyeljünk arra, hogy a növények számára megfelelő fényt és páratartalmat biztosítsunk.

Kényeztető kiegészítők

Végül, de nem utolsósorban tegyük kényelmesebbé a spa élményt néhány kényeztető kiegészítővel, puha törölközőkkel, illatos gyertyákkal vagy esetleg aromaterápiás olajokkal.

Ezek mind segítenek hozzájárulni az igazi álom fürdőszobához, amely pihentető és üdítő élményt nyújt egy fárasztó nap végén.

A jól megtervezett és kivitelezett helyiség hosszú távon is élvezetes és hasznos helyszíne lesz otthonunknak.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram