Close
Most hétvégén rendezik Budapest “legkellemesebb” futóversenyét

Most hétvégén rendezik Budapest “legkellemesebb” futóversenyét

Július 24-én estére ne tervezz programot, mert ennél jobbat úgysem fogsz találni!

Aznap rendezik ugyanis Budapest szívében a 27. K&H mozdulj! futóestet – méghozzá az esti órákban, amikor már nincs túl meleg, tehát kimondottan kellemesnek ígérkezik a sík terepen, a kivilágított várost együtt meghódítani – írja az esemény Facebook-oldala.

A versenyközpont, vagyis a start-cél területe a Hősök tere. Az öt és tíz kilométeres távokat 18 órakor indítják, a félmaratont, valamint a három fős félmaraton váltót 20 órakor.

Az esemény része az Ötpróba-, a FélmaratonMánia-, a Fut a cég sorozatoknak, valamint a Spuri Hosszútávfutó Kupának. A célba érkezők jutalma technikai póló és befutóérem. További részletek itt érhetőek el.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala)

FOLYTASD EZZEL
Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján
Péntektől egy hatalmas vízió részesei lehetnek a budapestiek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom