Close
Most hétvégén rendezik Budapest “legkellemesebb” futóversenyét

Most hétvégén rendezik Budapest “legkellemesebb” futóversenyét

Július 24-én estére ne tervezz programot, mert ennél jobbat úgysem fogsz találni!

Aznap rendezik ugyanis Budapest szívében a 27. K&H mozdulj! futóestet – méghozzá az esti órákban, amikor már nincs túl meleg, tehát kimondottan kellemesnek ígérkezik a sík terepen, a kivilágított várost együtt meghódítani – írja az esemény Facebook-oldala.

A versenyközpont, vagyis a start-cél területe a Hősök tere. Az öt és tíz kilométeres távokat 18 órakor indítják, a félmaratont, valamint a három fős félmaraton váltót 20 órakor.

Az esemény része az Ötpróba-, a FélmaratonMánia-, a Fut a cég sorozatoknak, valamint a Spuri Hosszútávfutó Kupának. A célba érkezők jutalma technikai póló és befutóérem. További részletek itt érhetőek el.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala)

FOLYTASD EZZEL
Egy napra nyüzsgő koreai világgá változik a Millenáris
Százmilliónál is többért kelhet el az ikonikus magyar festő külföldről hazatért fő műve
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom