Close
Most hétvégén rendezik Budapest “legkellemesebb” futóversenyét

Most hétvégén rendezik Budapest “legkellemesebb” futóversenyét

Július 24-én estére ne tervezz programot, mert ennél jobbat úgysem fogsz találni!

Aznap rendezik ugyanis Budapest szívében a 27. K&H mozdulj! futóestet – méghozzá az esti órákban, amikor már nincs túl meleg, tehát kimondottan kellemesnek ígérkezik a sík terepen, a kivilágított várost együtt meghódítani – írja az esemény Facebook-oldala.

A versenyközpont, vagyis a start-cél területe a Hősök tere. Az öt és tíz kilométeres távokat 18 órakor indítják, a félmaratont, valamint a három fős félmaraton váltót 20 órakor.

Az esemény része az Ötpróba-, a FélmaratonMánia-, a Fut a cég sorozatoknak, valamint a Spuri Hosszútávfutó Kupának. A célba érkezők jutalma technikai póló és befutóérem. További részletek itt érhetőek el.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala)

budapest | futás | K&H mozdulj! futóest | szabadidő | ajánló

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram