Close
Nem mindennap látni ilyen kisfilmet egy elegáns öltönyről

Nem mindennap látni ilyen kisfilmet egy elegáns öltönyről

Nem sűrűn láthatunk itthon forgatott és magyar terméket bemutató fashion filmet, de a hazai ízlésformálásért tenni akaró, ezért új szolgáltást indító Galamb Szabóság jóvoltából most bő két percben figyelhetünk meg elegáns ruhát viselő férfiakat – szokatlan élethelyzetben.

A különleges hangulatú, néhol meghökkentő pillanatképek azt mesélik el, hogy az új vonal termékei nem igénylik a kímélő életmódot, és a legszélsőségesebb hétköznapi helyzetekben is helytállnak. A Galamb ugyanis a méretre készített öltönyök (bespoke) mellé behozza az ún. semi-bespoke vonalat, ami röviden annyit jelent, hogy gépesített technológiát is bevet. Mostantól egyes munkafolyamatokat gép végez majd, tehát a méretre szabott öltönyök innentől kezdve fele annyi idő alatt készülnek el és kevesebbe kerülnek, ezáltal elérhetőbbé válnak.

A kisfilm a Kickass Factory munkája.

(Fotó: Horváth Miklós)

video | galamb szabóság | bespoke | kickass factory | galamb tailoring

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom