Close
Nem mindennap látni ilyen kisfilmet egy elegáns öltönyről

Nem mindennap látni ilyen kisfilmet egy elegáns öltönyről

Nem sűrűn láthatunk itthon forgatott és magyar terméket bemutató fashion filmet, de a hazai ízlésformálásért tenni akaró, ezért új szolgáltást indító Galamb Szabóság jóvoltából most bő két percben figyelhetünk meg elegáns ruhát viselő férfiakat – szokatlan élethelyzetben.

A különleges hangulatú, néhol meghökkentő pillanatképek azt mesélik el, hogy az új vonal termékei nem igénylik a kímélő életmódot, és a legszélsőségesebb hétköznapi helyzetekben is helytállnak. A Galamb ugyanis a méretre készített öltönyök (bespoke) mellé behozza az ún. semi-bespoke vonalat, ami röviden annyit jelent, hogy gépesített technológiát is bevet. Mostantól egyes munkafolyamatokat gép végez majd, tehát a méretre szabott öltönyök innentől kezdve fele annyi idő alatt készülnek el és kevesebbe kerülnek, ezáltal elérhetőbbé válnak.

A kisfilm a Kickass Factory munkája.

(Fotó: Horváth Miklós)

video | galamb tailoring | öltöny | kickass factory | fashion film

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram