Close
GEBO Tools, az egyik legnagyobb szerszám, berendezés és gép forgalmazó üzlet

GEBO Tools, az egyik legnagyobb szerszám, berendezés és gép forgalmazó üzlet

Amikor frissen végzett az autószerelői képzésen, kétségtelenül el akarja kezdeni a szerszámkészlet kiépítését, nos, ekkor a gebotools.hu lesz a megfelelő partnere, ahol GEBO Tools szerszámok széles választéka várja Önt.

Sok üzlet megköveteli, hogy saját szerszámkészlettel rendelkezzen, ami azt jelenti, hogy ismernie kell a legjobb forrásokat a kiváló minőségű autószerelői felszerelésekhez, amelyek nagy igénybevétel mellett is kitartanak. Ugyanakkor, ha egy javítóműhely tulajdonosa, akkor is szeretne egy korrekt és garantáltan mindig beváló forrást a műhelyszerszámai számára, hogy könnyedén rendelhessen felszerelést online, és a termékeket közvetlenül az üzletébe szállítsák.

A GEBO Tools kínálatában, a teljesség igénye nélkül kéziszerszámokat, karosszériás eszközöket, mérő szerszámokat, kenő eszközöket és motorpumpákat. A fém- és fafeldolgozáshoz, hegesztéshez is a kiváló minőségű GEBO Tools-ok közül vásárolhat.

 

Csápos emelők – szabadság és sokoldalúság a műhelyben

 

A gyors ellenőrzéstől az olajcserén át az összetett javításokig, a 2 oszlopos csápos emelők által kínált sokoldalúság felülmúlhatatlan. Manapság a szervizek kulcsfontosságú eszközének számítanak, de a kérdés nem az, hogy szüksége van-e 2 oszlopos emelőre, hanem az, hogy melyikre van szüksége.

Mielőtt kiválasztaná a gebotools.hu kínálatából a megfelelő berendezést a szervizébe, először is meg kell győződnie arról, hogy valóban ilyen típusú autóemelőre van-e szüksége. A kétoszlopos csápos emelők a működési elve miatt kiemelkednek a többi típusú termék közül. Négy állítható kart használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a szerelő rögzítse az emelőpontokat a járműben. Ezek a pontok úgy helyezkednek el, hogy a jármű súlypontja “kiegyensúlyozott” legyen, így az autó egyenletesen emelhető.

Tekintettel arra, hogy a csápos emelőknek csak négy érintkezési pontra van szükségük a „felemelt tárggyal”, az általuk kínált szabad magasság páratlan. Ez a legnagyobb előnyük, teljes hozzáférést biztosítanak a jármű futóművéhez, ami megkönnyíti szinte bármilyen típusú javítás vagy rutinszerű karbantartás elvégzését.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

A legjobb életbiztosítás tippek segítenek dönteni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram