GEBO Tools, az egyik legnagyobb szerszám, berendezés és gép forgalmazó üzlet

Amikor frissen végzett az autószerelői képzésen, kétségtelenül el akarja kezdeni a szerszámkészlet kiépítését, nos, ekkor a gebotools.hu lesz a megfelelő partnere, ahol GEBO Tools szerszámok széles választéka várja Önt.

Sok üzlet megköveteli, hogy saját szerszámkészlettel rendelkezzen, ami azt jelenti, hogy ismernie kell a legjobb forrásokat a kiváló minőségű autószerelői felszerelésekhez, amelyek nagy igénybevétel mellett is kitartanak. Ugyanakkor, ha egy javítóműhely tulajdonosa, akkor is szeretne egy korrekt és garantáltan mindig beváló forrást a műhelyszerszámai számára, hogy könnyedén rendelhessen felszerelést online, és a termékeket közvetlenül az üzletébe szállítsák.

A GEBO Tools kínálatában, a teljesség igénye nélkül kéziszerszámokat, karosszériás eszközöket, mérő szerszámokat, kenő eszközöket és motorpumpákat. A fém- és fafeldolgozáshoz, hegesztéshez is a kiváló minőségű GEBO Tools-ok közül vásárolhat.

 

Csápos emelők – szabadság és sokoldalúság a műhelyben

 

A gyors ellenőrzéstől az olajcserén át az összetett javításokig, a 2 oszlopos csápos emelők által kínált sokoldalúság felülmúlhatatlan. Manapság a szervizek kulcsfontosságú eszközének számítanak, de a kérdés nem az, hogy szüksége van-e 2 oszlopos emelőre, hanem az, hogy melyikre van szüksége.

Mielőtt kiválasztaná a gebotools.hu kínálatából a megfelelő berendezést a szervizébe, először is meg kell győződnie arról, hogy valóban ilyen típusú autóemelőre van-e szüksége. A kétoszlopos csápos emelők a működési elve miatt kiemelkednek a többi típusú termék közül. Négy állítható kart használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a szerelő rögzítse az emelőpontokat a járműben. Ezek a pontok úgy helyezkednek el, hogy a jármű súlypontja "kiegyensúlyozott" legyen, így az autó egyenletesen emelhető.

Tekintettel arra, hogy a csápos emelőknek csak négy érintkezési pontra van szükségük a „felemelt tárggyal”, az általuk kínált szabad magasság páratlan. Ez a legnagyobb előnyük, teljes hozzáférést biztosítanak a jármű futóművéhez, ami megkönnyíti szinte bármilyen típusú javítás vagy rutinszerű karbantartás elvégzését.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom