Close
Ezen a Halloween-en te is beköltözhetsz a Szellemírtók ikonikus házába

Ezen a Halloween-en te is beköltözhetsz a Szellemírtók ikonikus házába

Néhány napra megnyitja kapuit a Szellemírtók díszletével berendezett ingatlan, de a rajongók körében valószínűleg hatalmas lesz a harc a foglalásokért.

A Szellemirtókat 1984-ben New Yorkban forgatták, ez a tény azonban nem akadályozott meg egy rajongót abban, hogy újjáépítse a legendás főhadiszállást Portlandben, Oregonban. A tulajdonos ráadásul ebben a hónapban,

Halloween környékén meg is nyitja az állomás ajtajait a vendégek előtt.

Az 1900-as években épült, tűzoltóállomáson kialakított, két hálószobás, háromszintes házat az eredeti film valósághű elemeivel rendezték be. Ott tényleg minden úgy néz ki, mint az 1984-ben forgatott Szellemírtók című filben, a tulajdonosok pedig még arra is odafigyeltek, hogy pontos mását készítsék el például Janine asztalának és a Szellemírtók öltözékének.

A Vacasán elérhető szállás október 28. és 31. között várja a vendégeket, a foglalások pedig október 21-én, 13:00 órakor indulnak.

Nem ez az egyetlen halloweeni hangulatú szállás. Halloween és a Hókusz Pókusz 2 című film premierjének alkalmából különleges szállás került az Airbnb-re, ezért azonban egy igazán kísérteties kisvárosig kell utaznunk.

(Forrás: Uncrate, fotók: Vacasa)

ghostbusters | szellemírtók | díszlet | portland | halloween

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram