Close
Megújul és ilyen lesz Buda kedvenc garden party-sorozata

Megújul és ilyen lesz Buda kedvenc garden party-sorozata

Május 31-én újraindul a már hagyománnyá vált nyáresti GinUP kerti lazítás a Haris Park lélegzetelállító kertjében, amely a nyári időszakban havonta egyszer, mindig szerda esténként fog ismétlődni.

A hatezer négyzetméteres park árnyas fái alatt üdítő élmény kipihenni egy munkanap fáradalmait néhány koktél, barátok, és ismerős arcok társaságában.

A parkban élőzene, könnyed hangulat, megkapó környezet és természetesen hűsítő italok várják az érkezőket!

Az idei nyár legalább három különböző tematikájú GinUP alkalmat tartogat: május 31-én (téma: Olaszország), június 21-én (téma: Németország), július 12-én (téma: Nagy-Britannia) – mindig szerdánként, és mindig 18 órás kezdéssel.

A szervezők ebben az évben is izgalmas újításokról gondoskodnak: idén a megszokott izgalmas étel- és italkínálaton felül élőzenével készülnek, valamint a tavalyról már ismert Warm Up by Wallis Motor címen futó „bemelegítő beszélgetések” során minden este 19 órától új arcokkal beszélget majd Schiffer Miklós, a hazai társaság élet ismert alakja, a Wallis Motor márkanagykövete.

Az első GinUP alkalommal a HOLD Alapkezelő támogatásával egy csillagvizsgáló HOLD-bázist is kialakítanak: milyen frappáns, hogy aznap este pont telihold lesz!

A Wallis Motor minden alkalommal kiállít majd egy autókülönlegességet, ami elsőként egy Maserati GranTurismo lesz, mivel az első alkalom témája Olaszország. Az este folyamán Danny Blue is elvegyül a vendégek között, hogy mentalista káprázatokat mutasson be a vendégeknek, és ez még nem minden: sötétedést követően egy látványos homlokzati fényjátékot vetítenek, hogy még emlékezetesebb legyen az este.

Az est főszereplője ezen kívül természetesen idén is a Haris Gin, a ház saját itala lesz, melyet akár tisztán, akár tonikkal, vagy épp izgalmas koktélként is ajánlanak. Az Opera Gin és a Haris Park együttműködéséből született italkülönlegesség páratlan mediterrán ízeket tartalmaz; sevillai narancs, grapefruit, kardamom és gyömbér gazdagítja az italt.

Ha egy felhőtlen, nyár esti lazításra vágysz Buda elegáns törzshelyén, akkor vésd be a naptáradba mindegyik GinUP dátumot és regisztrálj előre, hogy biztosítsd a helyed. A garden party eseményre belépő nincs, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött és a korlátozott létszám miatt mindenképp ajánlott. További információkat az eseményről errefelé lehet begyűjteni. 

A vendégek kényelmes hazajutásáról a Haris Park partnere és a garden party sorozat támogatója, a Wallis Motor gondoskodik.

A Warm Up by Wallis beszélgetések programja:

  • 2023. május 31. – a HOLD támogatásával. Beszélgetőpartner: Trokán Nóra, színművész, fotóművész
  • 2023. június 21. Beszélgetőpartner: Zwack Sándor, Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke
  • 2023. július 12. Beszélgetőpartner: Pákh Imre, nemzetközi műgyűjtő

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.

 

haris park | garden party | beszélgetés | ajánló | budapest

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram