Close
2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot

2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot

Az Unforgettable Greece utazási ügynökség különösen gáláns ajánlattal állt elő. Keresik azt a tehetséges Insta-fotóst, aki jövő nyáron addig kattintgatja a vakációra biztosított mobilt, amíg a legtöbbet ki tudja hozni a festői Görögországból. A jelentkezéshez nem kell más, csak egy nyilvános Instagram-profil, hashtagek használata, az Unforgettable Greece betagelése, és egy görögországi fotó, amivel a pályázó elindul a versenyben. A nyertes másodmagával kilenc full extrás napot kap Athénban, Szantorinin, Míkonoszon és Krétán, a legszebb hotelekben, a legjobb programokkal. Végig kell majd dokumentálnia… de őszintén, egy ilyen nyaralásért cserébe?

A görög szigetek változatossága és leírhatatlan szépsége nincs, akit ne ihletne meg. A kék ezer árnyalatában játszó víz, a fehérre meszelt házak, a tavernák egyszerűen kedves hangulata, az egész környezet arra csábítja még a legkevésbé fotós alkatokat is, hogy fényképezőt rántsanak. Ezt látnia kell mindenkinek, aki otthon van, mert elmondani nehéz lenne. Míg régen a fotóalbummal az ölünkben ültünk a képek fölött, ma már néhány gombnyomás, és a közösségi felületeken landolnak a fotók. És Görögországnak ugyan semmi szüksége a filterekre, az Unforgettable Greece most azokat hívja játékra, akik már elkészíthették életük képét – Görögországban.

A dolgunk annyi, hogy nyilvánosra állítjuk a profilt, feltöltjük a legszebb görög fotónk, betageljük az Unforgattable Greece-t, és használjuk az #UnforgettableInstagrammer hashtaget a fotó címénél.

Ezután pedig várjuk, hátha mi leszünk a szerencsések, és kiértesítenek, hogy 2020 nyarán másodmagunkkal elindulhatunk a nagy görög kalandra.

Egy Samsung S10 telefon lesz a társunk, amivel annyi jó fotót kell produkálnunk a kilenc nap alatt, amennyit csak tudunk.

Téma lesz bőven: privát vezetés az Akropoliszon, autentikus görög főzőiskola, Míkonosz szélmalmai, Szantorini kék-fehér házai, Kréta rózsaszín homokos lagúnái.

A jelentkezési határidő november 15-e, addig szedjük össze a legkedvesebb fotóinkat, és tageljük szorgalmasan! A profilt ne felejtsük nyilvánosra állítani! Indulhatunk?

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

 

 

 

 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom