Close
2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot

2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot

Az Unforgettable Greece utazási ügynökség különösen gáláns ajánlattal állt elő. Keresik azt a tehetséges Insta-fotóst, aki jövő nyáron addig kattintgatja a vakációra biztosított mobilt, amíg a legtöbbet ki tudja hozni a festői Görögországból. A jelentkezéshez nem kell más, csak egy nyilvános Instagram-profil, hashtagek használata, az Unforgettable Greece betagelése, és egy görögországi fotó, amivel a pályázó elindul a versenyben. A nyertes másodmagával kilenc full extrás napot kap Athénban, Szantorinin, Míkonoszon és Krétán, a legszebb hotelekben, a legjobb programokkal. Végig kell majd dokumentálnia… de őszintén, egy ilyen nyaralásért cserébe?

A görög szigetek változatossága és leírhatatlan szépsége nincs, akit ne ihletne meg. A kék ezer árnyalatában játszó víz, a fehérre meszelt házak, a tavernák egyszerűen kedves hangulata, az egész környezet arra csábítja még a legkevésbé fotós alkatokat is, hogy fényképezőt rántsanak. Ezt látnia kell mindenkinek, aki otthon van, mert elmondani nehéz lenne. Míg régen a fotóalbummal az ölünkben ültünk a képek fölött, ma már néhány gombnyomás, és a közösségi felületeken landolnak a fotók. És Görögországnak ugyan semmi szüksége a filterekre, az Unforgettable Greece most azokat hívja játékra, akik már elkészíthették életük képét – Görögországban.

A dolgunk annyi, hogy nyilvánosra állítjuk a profilt, feltöltjük a legszebb görög fotónk, betageljük az Unforgattable Greece-t, és használjuk az #UnforgettableInstagrammer hashtaget a fotó címénél.

Ezután pedig várjuk, hátha mi leszünk a szerencsések, és kiértesítenek, hogy 2020 nyarán másodmagunkkal elindulhatunk a nagy görög kalandra.

Egy Samsung S10 telefon lesz a társunk, amivel annyi jó fotót kell produkálnunk a kilenc nap alatt, amennyit csak tudunk.

Téma lesz bőven: privát vezetés az Akropoliszon, autentikus görög főzőiskola, Míkonosz szélmalmai, Szantorini kék-fehér házai, Kréta rózsaszín homokos lagúnái.

A jelentkezési határidő november 15-e, addig szedjük össze a legkedvesebb fotóinkat, és tageljük szorgalmasan! A profilt ne felejtsük nyilvánosra állítani! Indulhatunk?

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

 

 

 

 

Close