Close
2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot

2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot

Az Unforgettable Greece utazási ügynökség különösen gáláns ajánlattal állt elő. Keresik azt a tehetséges Insta-fotóst, aki jövő nyáron addig kattintgatja a vakációra biztosított mobilt, amíg a legtöbbet ki tudja hozni a festői Görögországból. A jelentkezéshez nem kell más, csak egy nyilvános Instagram-profil, hashtagek használata, az Unforgettable Greece betagelése, és egy görögországi fotó, amivel a pályázó elindul a versenyben. A nyertes másodmagával kilenc full extrás napot kap Athénban, Szantorinin, Míkonoszon és Krétán, a legszebb hotelekben, a legjobb programokkal. Végig kell majd dokumentálnia… de őszintén, egy ilyen nyaralásért cserébe?

A görög szigetek változatossága és leírhatatlan szépsége nincs, akit ne ihletne meg. A kék ezer árnyalatában játszó víz, a fehérre meszelt házak, a tavernák egyszerűen kedves hangulata, az egész környezet arra csábítja még a legkevésbé fotós alkatokat is, hogy fényképezőt rántsanak. Ezt látnia kell mindenkinek, aki otthon van, mert elmondani nehéz lenne. Míg régen a fotóalbummal az ölünkben ültünk a képek fölött, ma már néhány gombnyomás, és a közösségi felületeken landolnak a fotók. És Görögországnak ugyan semmi szüksége a filterekre, az Unforgettable Greece most azokat hívja játékra, akik már elkészíthették életük képét – Görögországban.

A dolgunk annyi, hogy nyilvánosra állítjuk a profilt, feltöltjük a legszebb görög fotónk, betageljük az Unforgattable Greece-t, és használjuk az #UnforgettableInstagrammer hashtaget a fotó címénél.

Ezután pedig várjuk, hátha mi leszünk a szerencsések, és kiértesítenek, hogy 2020 nyarán másodmagunkkal elindulhatunk a nagy görög kalandra.

Egy Samsung S10 telefon lesz a társunk, amivel annyi jó fotót kell produkálnunk a kilenc nap alatt, amennyit csak tudunk.

Téma lesz bőven: privát vezetés az Akropoliszon, autentikus görög főzőiskola, Míkonosz szélmalmai, Szantorini kék-fehér házai, Kréta rózsaszín homokos lagúnái.

A jelentkezési határidő november 15-e, addig szedjük össze a legkedvesebb fotóinkat, és tageljük szorgalmasan! A profilt ne felejtsük nyilvánosra állítani! Indulhatunk?

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

 

 

 

 

instagram | játék | Athén | mykonos | ingyen utazás

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom