Close
A hétvégén minden belépési korlátozást eltöröl a magyarok egyik kedvenc úti célja

A hétvégén minden belépési korlátozást eltöröl a magyarok egyik kedvenc úti célja

Nemrég számoltunk be arról, hogy májustól Görögország már nem kéri a védettségi igazolványokat, azonban akkor még úgy tűnt, ez csak a belföldi életre vonatkozik és nem az országba történő belépésre.

Most azonban kiderült, hogy az ország ezen a hétvégén több más úti célhoz hasonlóan feloldja a beutazási korlátozásokat is, így

május 1-től már oltási igazolás nélkül látogathatjuk meg a népszerű nyaralóhelyet.

A beltéri maszkviselés viszont június 1-ig érvényben marad, és mint Thanosz Plevrisz egészségügyi miniszter elmondta, ősszel visszaállíthatják a követelményeket.

A Marketing Greece nevű, görög turizmust népszerűsítő szervezet a hír kapcsán arról beszélt, hogy az Egészségügyi Szakértői Bizottság csak tegnap javasolta, hogy oldják fel a beutazási korlátozásokat.

Ha Görögországba készülsz, mely várhatóan idén is a magyarok egyik kedvenc úti célja lesz, jó, ha tudod ezt a hét dolgot, amit senki sem mond el neked a görög szigetekről.

(Forrás: The Points Guy, képek: Unsplash)

oltási igazolvány | korlátozások | oltási igazolás | beutazás | korlátozások feloldása

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram