Close
A hétvégén minden belépési korlátozást eltöröl a magyarok egyik kedvenc úti célja

A hétvégén minden belépési korlátozást eltöröl a magyarok egyik kedvenc úti célja

Nemrég számoltunk be arról, hogy májustól Görögország már nem kéri a védettségi igazolványokat, azonban akkor még úgy tűnt, ez csak a belföldi életre vonatkozik és nem az országba történő belépésre.

Most azonban kiderült, hogy az ország ezen a hétvégén több más úti célhoz hasonlóan feloldja a beutazási korlátozásokat is, így

május 1-től már oltási igazolás nélkül látogathatjuk meg a népszerű nyaralóhelyet.

A beltéri maszkviselés viszont június 1-ig érvényben marad, és mint Thanosz Plevrisz egészségügyi miniszter elmondta, ősszel visszaállíthatják a követelményeket.

A Marketing Greece nevű, görög turizmust népszerűsítő szervezet a hír kapcsán arról beszélt, hogy az Egészségügyi Szakértői Bizottság csak tegnap javasolta, hogy oldják fel a beutazási korlátozásokat.

Ha Görögországba készülsz, mely várhatóan idén is a magyarok egyik kedvenc úti célja lesz, jó, ha tudod ezt a hét dolgot, amit senki sem mond el neked a görög szigetekről.

(Forrás: The Points Guy, képek: Unsplash)

covid | beutazás | oltási igazolás | oltási igazolvány | korlátozások

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom