Divatdíjak helyett Michelin-csillagot kapott a Gucci

Annak ellenére, hogy közvetlenül a járvány előtt nyitották meg, a Gucci Osteria Beverly Hills megkapta első Michelin-csillagát.

A Gucci Osteria Beverly Hills da Massimo Bottura és tehetséges fiatal főszakácsa, Mattia Agazzi megkapta az étterem első Michelin-csillagát, köszönhetően egyedülálló modern olasz és kaliforniai fúziós konyhájának. A gasztronómiai elismerés kezdettől fogva egyértelmű cél volt, nem véletlen, hogy a három Michelin-csillagos Osteria Francescana szakácsa, Massimo Bottura dolgozott a koncepción, aki nem mellesleg a Gucci vezérigazgatójának, Marco Bizzarrinak gyermekkori barátja.

Agazzi a firenzei étteremben érdemelte ki Bottura tiszteletét, aki aztán kinevezte főszakácsnak Beverly Hillsben, a bizalomért cserébe pedig Michelin-csillagot hozott. Holott az étterem nem indult zökkenőmentesen, hiszen 2020 februárjában nyitotta meg kapuit, közvetlenül azelőtt, hogy a pandémia kitört volna.

Agazzi kizárólag helyi termelői piacokról származó alapanyagokat szerez be, a kínálatban pedig rengeteg tésztaétel és pizza is megtalálható, valamint friss saláták, hamburgerek is kóstolhatók.

A főszakács szerint az, hogy kaliforniai alapanyagokat használnak fel az olasz ételek elkészítésére, igazán inspirálóan hat a konyhai munkára.

A Gucci Osteria Beverly Hills a divatház butikjának emeletén, a Rodeo Drive-on található. Dizájnja valóban lenyűgöző, az enteriőrben az olasz kövek, egyedi bútorok és Gucci dekorációk is megtalálhatók.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Gucci)

michelin-csillag | étterem | beverly hills | gucci

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom