Close
6,6 millió forintos illattal ünnepli ikonikus parfümjének születésnapját a Guerlain

6,6 millió forintos illattal ünnepli ikonikus parfümjének születésnapját a Guerlain

Száztíz évvel született meg a Guerlain legendás parfümje, a L’Heure Bleu, a jubileumi évfordulót pedig különleges módon köszönti.

A Guerlain az Exceptional Creations sorozat új parfümjével ünnepli ikonikus illatának, a L’Heure Bleu-nek 110. születésnapját. Yves Klein francia képzőművésszel együttműködve, a fordított szívet ábrázoló üvegcse az alkotó által

1960-ban szabadalmaztatott International Klein Blue (IKB) színben pompázik.

Az üveg belsejébe természetesen a Guerlain L’Heure Bleue illatát töltötték, melyet Jacques Guerlain alkotott meg még 1912-ben.

A kortalan illatként jellemezhető parfümben az ibolya, az írisz és a vanília találkozik.

Az egyedülálló születésnapi parfümnek megkérik az árát, hiszen üvege tizenötezer dollárért, vagyis nagyságrendileg 6,6 millió forintért vásárolható meg. A L’Heure Bleu azért kerül ennyibe, mert valóban ultralimitált darabszámban készült, csupán harminc darab kerül belőle kereskedelmi forgalomba.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Guerlain)

illat | guerlain | l'heure bleu | parfüm

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram