Close
Ha ebben a hotelben éjszakázol, elvihetsz egy Teslát

Ha ebben a hotelben éjszakázol, elvihetsz egy Teslát

Persze csak tesztvezetésre.

A kaliforniai Reddingben található szálloda a megszokott  szolgáltatások mellett lehetőséget ad Teslák feltöltésére is, de most azok is élvezhetik az elektromos autóval kapcsolatos élményeket, akik nem tudhatnak magukénak egyet sem az Elon Muskhoz köthető márka modelljeiből.

A Red Lion Hotel az észak-amerikai Red Lion Hotels Corporation részeként működik, Redding pedig népszerű úti célnak számít a túrázók körében. Nem meglepő, hiszen a szállodából fantasztikus kilátás nyílik a Turtle Bay-i Sundial hídra, a Sacramento-folyóra, és közel van a sportolási és kirándulási lehetőségek garmadáját kínáló Shasta-tó is.

A szálloda nemrég bejelentette, hogy immáron Tesla-töltőállomással rendelkezik, de a Teslához hasonlóan a fenntarthatóság és a környezetbarát megoldások irányába elköteleződő Red Lionban nemcsak az autók töltődhetnek fel egy éjszaka alatt, hanem a vendégek is.

És ha ez nem lenne elég, a kaliforniai kikapcsolódáshoz tesztvezetési-élményt lehet társítani, merthogy a hotel jóvoltából lehetőség van bejárni a festői környéket – és csak azt – egy Tesla Model 3-mal vagy egy Model Y-nal.

Ráadásul a szálloda igen kedvező áron kínálja szobáit, egy éjszaka alig kerül száz dollárba. További részletek a hotel oldalán érhetőek el. 

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Tesla, Wheelsage)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom