Close
Ha ebben a hotelben éjszakázol, elvihetsz egy Teslát

Ha ebben a hotelben éjszakázol, elvihetsz egy Teslát

Persze csak tesztvezetésre.

A kaliforniai Reddingben található szálloda a megszokott  szolgáltatások mellett lehetőséget ad Teslák feltöltésére is, de most azok is élvezhetik az elektromos autóval kapcsolatos élményeket, akik nem tudhatnak magukénak egyet sem az Elon Muskhoz köthető márka modelljeiből.

A Red Lion Hotel az észak-amerikai Red Lion Hotels Corporation részeként működik, Redding pedig népszerű úti célnak számít a túrázók körében. Nem meglepő, hiszen a szállodából fantasztikus kilátás nyílik a Turtle Bay-i Sundial hídra, a Sacramento-folyóra, és közel van a sportolási és kirándulási lehetőségek garmadáját kínáló Shasta-tó is.

A szálloda nemrég bejelentette, hogy immáron Tesla-töltőállomással rendelkezik, de a Teslához hasonlóan a fenntarthatóság és a környezetbarát megoldások irányába elköteleződő Red Lionban nemcsak az autók töltődhetnek fel egy éjszaka alatt, hanem a vendégek is.

És ha ez nem lenne elég, a kaliforniai kikapcsolódáshoz tesztvezetési-élményt lehet társítani, merthogy a hotel jóvoltából lehetőség van bejárni a festői környéket – és csak azt – egy Tesla Model 3-mal vagy egy Model Y-nal.

Ráadásul a szálloda igen kedvező áron kínálja szobáit, egy éjszaka alig kerül száz dollárba. További részletek a hotel oldalán érhetőek el. 

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Tesla, Wheelsage)

elektromos | élmény | kalifornia | tesztvezetés | red lion

FOLYTASD EZZEL

Ha Bécsbe utazol a télen, számíts erre!

Újabb részletek derültek ki a világ legnagyobb aktív vulkánjának kitöréséről, reagált a turisztikai hatóság is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram