Close
Ha itthon síelsz, innen rendelj magadnak ebédet!

Ha itthon síelsz, innen rendelj magadnak ebédet!

Annak ellenére, hogy Magyarország nem kifejezetten síparadicsom, több lehetősége is adódik a téli sportok szerelmeseinek arra, hogy csússzanak egyet. Ha pedig síelünk vagy éppen szánkózunk, hamar meg is éhezünk. A korlátozások ellenére szerencsére még mindig tudunk ajánlani olyan helyeket, ahonnan isteni fogásokat rendelhetünk.

Eplény nyitott ki először, a többi síterepen pedig beindultak a hóágyúk. Január 12-től Mátraszentistvánban, január 15-től Visegrádon is lehet síelni. Az általános korlátozásokat február 1-ig meghosszabbították, vagyis a síterepek éttermei csak elvitelre nyithatnak ki, és 20 órára haza kell érni a síelésből – írja a Síelők.hu

Normafa Delikát – Budapest

A Normafa Delikát akkor nyitott, amikor mások bezártak. A pandémia első hulláma alatt debütált hely mára központi szerepet tölt be a környék életében.

A bisztró egésznapos reggelivel, ebéddel, kávékkal és testet-lelket átmelegítő forró italokkal várja az elviteles rendeléseket, házhoz szállítással pedig a 12. kerületben bárhová el tudják vinni egészséges, tápláló ételeiket.

Call Johnny – Sopron

A soproni Dalos-hegyi sípálya kevésbé ismert síterep, bár remek adottságokkal rendelkezik. Ráadásul nem messze tőle található a Call Johnny étterem, ahol elképesztő hamburgerek, ütős csirkesteakek és pulled pork szendvicsek is készülnek.

Kihagyhatatlan a füstölt tonhaltatár, amelyet sokmagos, kézműves bagelben kínálnak. Ha pedig nem lenne elég a brutális ízekből, DIY boxukat haza is vihetjük, hogy otthon is elkészülhessenek a legmenőbb fogások.

Fehér Sas Bánkút

A bánkúti sípálya közelében, a Bükki Nemzeti Park területén, 880 méter magasan található Fehér Sas alapvetően egy panzió, amely a járvány miatt hónapok óta zárva van.

Étterme azonban nagyon is működik, kínálatukban pedig főként tartalmas, magyaros ételek találhatók meg. Egy kiadós sportolás után valószínűleg jólesik majd egy forró Jókai bableves, egy erdeigombás vaddisznóragu, vagy éppen egy angus burger.

Ez is érdekelhet: 

(Fotók: a vendéglátóhelyek Facebook-oldalai)

FOLYTASD EZZEL
Rómában üzembe helyezték az első pizzaautomatát
A koktél, ami több mint egy női név
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom