Close
Hajrá Budapest! – Régi képek mesélnek arról, hogyan szurkoltunk és sportoltunk

Hajrá Budapest! – Régi képek mesélnek arról, hogyan szurkoltunk és sportoltunk

Régi fotókat nézegetni és velük együtt egy békebeli korba visszautazni mindig különös élmény. Most kaphatunk egy adagot a Budapest Projekt Galériában.

Nem nagyon lehet megszámolni, hogy az elmúlt száz évben hány sportpálya és létesítmény épült Budapesten, és mekkora tömegek mozdultak meg egy-egy városi sportesemény kapcsán, legyen szó világbajnoki döntőről vagy egy családi kocogásról.

A Fortepan képeiből most azokat válogatták ki, amelyek ennek a lelkesedésnek állítottak emléket. Földön, vízen, levegőben. Ez a sporttematikus kiállítás címe is, egészen pontosan Hajrá Budapest! Földön, vízen, levegőben, és május 15-től június 15-ig látogatható. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Fortepan)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom