Close
Hajrá Budapest! – Régi képek mesélnek arról, hogyan szurkoltunk és sportoltunk

Hajrá Budapest! – Régi képek mesélnek arról, hogyan szurkoltunk és sportoltunk

Régi fotókat nézegetni és velük együtt egy békebeli korba visszautazni mindig különös élmény. Most kaphatunk egy adagot a Budapest Projekt Galériában.

Nem nagyon lehet megszámolni, hogy az elmúlt száz évben hány sportpálya és létesítmény épült Budapesten, és mekkora tömegek mozdultak meg egy-egy városi sportesemény kapcsán, legyen szó világbajnoki döntőről vagy egy családi kocogásról.

A Fortepan képeiből most azokat válogatták ki, amelyek ennek a lelkesedésnek állítottak emléket. Földön, vízen, levegőben. Ez a sporttematikus kiállítás címe is, egészen pontosan Hajrá Budapest! Földön, vízen, levegőben, és május 15-től június 15-ig látogatható. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Fortepan)

régi | képek | fortepan | budapest | Budapest Projekt Galéria

FOLYTASD EZZEL

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom