Close
Három ok, amiért megindító élmény lehet penthouse-ban lakni

Három ok, amiért megindító élmény lehet penthouse-ban lakni

És ezek közül csak az egyik a mindig pazar kilátás.

Chicago, USA

Két műgyűjtő számára rendezte be a Wheeler Kearns építésziroda ezt a chicagói penthouse-t, amelyet még sokadjára is vissza- és visszagörgetünk, annyira gyönyörű minden részlete.

Az óriási penthouse-ban amellett, hogy a család és a barátok kényelmesen elférnek a vendégszobákban, akár hetvenöt fős rendezvényeket is gond nélkül megtarthatnak. A rezidencián egy nagyháló, gyerekszoba, vendégszoba és családi vendégszoba, nappali, étkező, társalgó, két iroda, fürdőszobák, öltözőszoba, konyha és mosószoba található, ez utóbbiról pedig terasz is nyílik, és külön bejárata van.

New York, USA

David Adjaye brit-ghánai építész állt össze a luxusautó-gyártó Aston Martinnal egy olyan kollaborációra, amelyhez foghatót nem is láttunk. A dolog lényege, hogy az építész által tervezett új felhőkarcolóban öt lakó a hihetetlen szép lakása mellé egyedileg tervezett, limitált szériás Aston Martin DBX autót is kap ajándékba.

Az öt lakás enteriőrjében az anyagok, bútorok, textíliák mind az Aston Martin Collectionből származnak, amiért az olasz Formitalia felel. A lakásokban a formatervezésben is sok helyen visszatérnek az Aston Martin autók tulajdonságai, valamint varázslatos teraszok is tartoznak majd a luxuslakásokhoz, ahonnan félelmetesen szép kilátás nyílik a sosem alvó városra. És egy-egy ilyen autó is jár.

Pacifica torony, Auckland, Új-Zéland

A kétszázkilencvenöt lakást rejtő Pacifica torony Auckland belvárosában simogatja a felhők alját. A Super Penthouse lakás az ötvenharmadik és ötvennegyedik emeletet foglalja el, egyik fő vonzerejét páratlan kilátása jelenti a város kikötőjére.

Az ötvenharmadik emelet nyitott élettérként működhet gyönyörűséges télikerttel, luxuskonyhával és boroshelyiséggel, egy szinttel feljebb pedig spa és szauna járul hozzá a kényelemhez, a királyi háló- és az öt vendégszoba mellett.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tom Rossiter Photography, Dezeen, Business Insider, Stab Studio) 

lista | luxus | három | penthouse | kilátás

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram