Close
Három csodálatos úti cél, ahol stílusosan zárhatjuk a nyarat

Három csodálatos úti cél, ahol stílusosan zárhatjuk a nyarat

A nyári kánikulában aligha találni jobb úti célt a vízpartoknál, ősszel viszont eljön a városnézések ideje. Ehhez ajánl a Travel Daily News három hangulatos úti célt, ahol elbúcsúztathatjuk a nyarat és felkészülhetünk a télre.

Verona

A festői észak-olasz városban a hőmérséklet szeptemberben és októberben pont kellemes ahhoz, hogy felfedezzük szépséges középkori építészetét, ami Shakespeare-t is megihlette, beüljünk egy operaelőadásra, együnk egy jót, és belekortyoljuk a környék boraiba, miközben a Garda-tó panorámáját csodáljuk.

Fokváros

Dél-Afrikában, az Atlanti- és az Indiai-óceán találkozásánál ősszel és tavasszal élvezhetjük a legkellemesebb időt.

A változatos színekben pompázó szép rezidenciáktól az ikonikus Tábla hegyig számtalan érdekességet tartogat a környék,

a különleges ételekről és zenéről nem is beszélve.

Málta

Ha Európa és Afrika között állnánk meg, Málta kiváló hely, ahová tavasztól őszig bármikor elmenekülhetünk a hideg elől. Lenyűgöző tájak, kristálytiszta, színes halaktól hemzsegő vizek és nagyszerű vitorlás lehetőségek várnak.

A Comino szigetén található Kék lagúna csodálatos tengeri élettel büszkélkedhet, delfineket és oroszlánfókákat is lehet ott látni, akit pedig nem annyira a tenger vonz, az elmerülhet a sziget megalitikus emlékeiben, amelyek között a világ legrégebbi templomait találjuk.

Ha őszi túrára indulnánk, ez a tíz legjobb opció, ha pedig az évszak gasztronómiai különlegességeit élveznéd, akkor a magyar Toszkána felé érdemes venned az irányt.

(Forrás: Travel Daily News, képek: Unsplash)

málta | őszi | verona | úti cél | Fokváros

FOLYTASD EZZEL

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Ettől az időponttól utazhatunk egyénileg is Japánba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom