Háromdimenziós képekként születtek újjá a világ leghíresebb alkotásai

Ha veled is történt már olyan, hogy egy festménybe legszívesebben bemásztál volna, van egy jó hírünk.

Mi lenne, ha utazást tehetnél egy híres festményben? És mi van akkor, ha a történelem legnagyobb művészeinek élénk színei és ecsetvonásai elrejtik a felfedezésre váró világot?

Az Invasione Creativa csapatának köszönhetően egészen különleges formában tekinthetjük meg a világ leghíresebb alkotásait.

Az olasz dizájnstúdió különféle 3D-s térképészeti technikákat alkalmazva változtatta a híres festményeket különleges, felfedezésre váró tájakká. A csapat háromdimenziós képeket készített a műalkotásokról, melyeket aztán átalakítottak és életre keltettek.

Az Invasione Creativa olyan világhírű műveket alkotott újra, mint Leonardo da Vinci, Michelangelo, Caravaggio és Edvard Munch leghíresebb alkotásai. A projekt célja az volt, hogy egy újszerű szemlélettel tekintsünk a festményekre, és újragondoljuk mindazt, amit eddig a művészetről gondoltunk.

Az utóbbi időben több különleges, innovatív művészeti megoldást is bemutattunk itt, a Roadsteren. Ilyen volt például az idei londoni dizájnfesztiválon bemutatott installáció, amellyel Fudzsimoto örvendeztette meg a látogatókat.

(Forrás: Designboom, fotók: Invasione Creativa)

háromdimenzió | 3D | kiállítás | művészet | festmény

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom